emes Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 Satelite zostawiam bo dolne partie jeszcze troche potrzebuja. Sweet Tooth #3 x Flo wysokosc planta to cale 19 cm w pc box'ie rosna wieksze Mokrego wyszlo 50 gr Pasuje z klonami ... satelita jest o 1/4 mniejszy Najwazniejsze jednak, ze palonko powinno byc mistrzowskie Pzdr 1
Scooby-Doo Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Dokładnie emes Jakość nie ilość się liczy (choć wiadomo , ża każdy po cichu liczy na więcej) Gratulacje i Smacznego
emes Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Wynik suszu to 11.5 grama Ogolnie to jestem z tym ok, biorac pod uwage jak je skrzywdzilem na poczatku, przedziorki i wysokosc planta przy scince. Suszone w namiocie takze szybko poszlo. Dla mnie kwintesencja smaku i haj, ktory relaksuje w 100%. Jako fan wgniatajacych w fotel siekier jest to dla mnie cos nowego. Wczoraj po dwoch blantach poszedlem na masaz i myslalem, ze odlece. Potem dobra muzyka i nic wiecej do szczescia mi nie jest potrzebne. Calkowicie odcina od zycia codziennego Ziolko cale blyszczy krysztalkami. Z buchem 1
Adi83 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Smakówa topki wyglądają smakowicie pozdro
Dzik Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Tak schludnie i estetycznie że jestem pod wrażeniem. Nie zniechęcaj się do klonów. Z nimi jest tak że cały sęk leży w tym w jakim momencie zmienia się fotopreioid.
emes Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Smakówa topki wyglądają smakowicie pozdro Dziekowac Tak schludnie i estetycznie że jestem pod wrażeniem. Nie zniechęcaj się do klonów. Z nimi jest tak że cały sęk leży w tym w jakim momencie zmienia się fotopreioid. Staram sie trzymac fason Co do klonow to jeszcze ich nie czuje, wydaje mi sie, ze dopiero przyjdzie na nie czas jak juz ogarne w miare dobrze roslinki z nasion ... na ta chwile nie potrafie sprawic im radosci Dzien 78 [weg 25, flo 53] Chunk #1 (Biotabs) Chunk #2 (Biotabs) Chunk (Biobizz) OGK (Biotabs) OGK (Biobizz) / po SMC Critical (Biotabs) Critical (Biobizz) / po SMC Satelita ... i wszystkie razem Od dwoch tygodni nie znalazlem pojedynczego przedziorka (nie liczac klona, ktorego scialem juz) takze jestem happy z tego powodu. Parmetry w normie, liscie nieco oklapniete ale zdjecia robione tuz przed podlaniem po trzydniowej suszy, panie na biobizzie dostaja full dawki blooma i topmaxa, dwie panie po smc praktycznie kompletnie gole - smc mimo, ze organika to i tak popalilo liscie Udanej niedzieli wszystkim 2
Scooby-Doo Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Wszystko jak widać wraca do normy Cieszy taki widok Organiką też można przenawozić Dla mnie obojętnie czy org. czy bio-min. Jeżeli nawóz jest dobry ( firmowy ) i jest stosowany z głową , wtedy nie ma różnicy A przedobrzyć można wszystkim Oby było ładnie i bezproblemowo do końca 1
Recommended Posts