sola Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Witam dziś rano poprawiałem swój wczorajszy trening i niestety przekombinowałem... łodyga w większości jest złamana ... nie znam się na klonowaniu itp więc nie wiem co mam zrobić na razie złapałem ją tak żeby urwane końce stykały się ze sobą... proszę pomóżcie co mam zrobić??? (( na zdjęciu widać która to partia pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Całkowicie się złamała czyli masz dwie części ? Czy złamała się ale jest w jednej, jak w jednej to nic nie rób i zostaw ją na 3/4 dni w spokoju, odżyje Jak masz dwie części to czytaj o klonowaniu jak najszybciej I jakiś ukorzeniacz z ogrodniczego też się przyda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Himalaya Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Raczej zalecał bym plastrem zaklejać niż taśmą, ponieważ plaster oddycha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 I tu Himalaya ma racje lodyga tez oddycha tak jak cialo człowieka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzielnicowy Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Ten mały kawałek jak obklei taśmą izolacyjną to roślina nawet nie poszuje różnicy. Moja nie poczuła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sola Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 plaster już naklejony i jestem dobrej myśli pierwszy liść nad pęknięciem wygląda bardzo marnie .. zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało jutro dziękuję wszystkim za odp pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 to było auto czy sezonowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.