4d4m Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Witam ! Przepraszam za długą nieobecność ale pracuję daleko poza domem i jakoś tak wyszło.. Dzisiejszy Up będzie chaotyczny ale następne postaram się uporządkować. Zdjęcia będę numerował więc w razie jakichkolwiek uwag odwołujcie się do nr zdjęcia. Pozdrawiam ! 1#2#3#4# 5#Niestety to nie wszystkie pomidorki no ale tak jak pisałem wielki chaos zamieszanie, musze wszystko na spokojnie ogarnąć a teraz mam już dużo czasu więc będzie tylko lepiej 1
4d4m Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam !Długo oczekiwany update. Przepraszam, że tak długo nic nie wrzucałem ale sytuacja nie pozwalała..No to lecimy ! Pomidorki są 72 dzień na spocie. Miałem ogromne szczęście bo trafił się tylko jeden facet Czas na zdjęcia:Mexican SativaNepal x Hindu KushNO NAMENepal x hindu kushNepal x hindu kushA co do tych zdjęć mam pytanie a mianowicie czy pani zaczyna kwitnąć? Jest to Nepal ze zdjęcia powyżej.POZDRAWIAM ! 1
Toksyna Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Tak już kwitnie. Piękny ten twój Hindu Kush. Pozdro
4d4m Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tak już kwitnie. Piękny ten twój Hindu Kush. Pozdro Teraz czekać ok. 10 tygodni i heverest? Dziekuje mi również się podoba
4d4m Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Mam pytanko. Wpadł mi w ręce Biopon Plus w tabletkach. Mogę to rozpuścić w wodzie i zrobić oprysk? Bo samych tabletek w glebę nie opłaca się ladowac.
2q Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Ziomuś czekam z niecierpliwościa na update zdjęć nepala . Sam mam i ciekaw jestem
4d4m Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Witam ! Przepraszam za długą nieobecność.Lecimy z updatem.Pomidorki na spocie są już 111 dni.Mexican SativaNepal x Hindu Kushokazał się facetem, zostało z niego tyle NO NAMENepal x hindu kushNepal x hindu kush choć co do tego mam wątpliwości bo topy różnią się od tych powyżej więc musiałem popierdzielić coś i teraz nie wiem co to jest, jest w stanie ktoś określić to po topach?A tutaj automacik, który trafił na spota jakoś w połowie sierpnia i póki co radzi sobie całkiem dobrze ale zapewne nie dojdzie.POZDRAWIAM ! 1
PanikaGoryla Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Planty przepiękne Ile L i jakiej ziemi dawałeś?
Dzik Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Rośliny ładne. Jest tak jak można się było spodziewać- Nepal x Hindu Kush prawdopodobnie dojdą w drugiej połowie października a reszta na zupę. Dałem ci minusa bo sobie nie trafiłem :-) zrekompensuję ci dwoma "+" przy innych postach :-)
4d4m Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Planty przepiękne Ile L i jakiej ziemi dawałeś? Ziemia była wykopana spod pokrzyw wymieszana ze spotową 3:1 jakoś i dotego mag-wap na ph. Około 20l na krzaka o ile dobrze pamiętam.
Recommended Posts