Listonosz Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Opublikowano 25 Maja 2015 w ziemi nic nie znalazlem, patrzylem sie tak do 5cm bo balem sie ze cos uszkodze... nic oprocz tych latajacych bestii nie znalazlem. te latajace wygladaja jak wylegniete ziemiorki ( teoretycznie ) bo nie moge zadnej zlapac nie rozgniatajac jej .
Scooby-Doo Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Jak juz zidentyfikujesz co jest grane (jaki szkodnik) to ta tebela Ci pomoże. Zawsze z niej korzystałem jak pracowałem swojego czasu w ŚOR. /admin - link wygasł/
greenmouse Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 @ scorp: ŚOR? co to? @listonosz- powodzeniu w walce z paskudami
Scooby-Doo Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 @greenmouse - Środki Ochrony Roślin w dokładnym tłumaczeniu
Listonosz Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Opublikowano 28 Maja 2015 okazalo sie ze najezdzcy sa z zewnatrz... lep na muchy, przewietrzenie oraz umycie boxa pomoglo... dzieki chlopaki za pomoc ale udalo sie bez chemii
Sasquatch Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Wróg pokonany! Gratulacje. Na dniach dawaj jakiegoś upa
Listonosz Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Opublikowano 28 Maja 2015 jutro cos wrzuce, Jack sie ma calkiem calkiem... dziwi mnie to ze od dnia kiedy pierwszy raz go podlalem gleba ciagle wilgotna, teoretycznie z tego co czytam ludziki podlewaja raz na 3-4 dni. ode mnie dostal pierwszy i narazie ostatni raz chyba ok tygodnia temu... przez dziurki w dnie zaowazylem juz korzen, wiec chlop sie udomowil napewno w pionie. sadzisz ze mimo to iz ziemia jest jeszcze troche wilgotna powinien dostac dawke H2O ?
Listonosz Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 dzis mija 7 dni... nic sie nie zmienia oprocz wielkosci... kolorek troche jasny, ale ta roslinka od poczatku jakas dziwna jest moze sie wykaraska.
Recommended Posts