SmakMaroca999 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Kangurek dawaj upa juz prawie miesiac minol!
Kangurek Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Siemano, długie nie było aktuala więc wrzucam foty. Na miejscówie bylem tydzien temu ale ciagle praca i nie ma kiedy napisać. Fajnie że ktos sie interere A więc Critical 2.0 Moby Dick OG Kush Mój zaczarowany ogród Ogólnie panny słabo kwitną prawie wogóle nie ruszyły od ostatniego. Tylko Critical i Kush coś rusza, Moby się zbiera jak sójka za morze Wkoncu to równikowa sativa. Podlałem na kwitnienie i poobrywałem dolne odrosty. Nic tylko czekać Komentarze mile widziane
Toksyna Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Do października jeszcze dużo czasu trzymam kciuki i uwaga na pleśń. Pozdro.
Ambasadorka Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 ładny ogródek, mają jeszcze czas więc spokojnie i cierpliwie do końca
itaka Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Dokładnie jeszcze zostało im prawie 2 miech do
Kangurek Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 No tak maja jeszcze czas, bo tutaj przewaznie nie robią sie szybko przymrozki. W Polsce już w listopadzie bywają b.niskie temperatury. A tutaj dopiero w styczniu miałem minusy Wiec będę dobrej myśli Najwyżej z niedojrzałych roślin zrobię masełko Critical powinien dojść w pełni, Kush też sie dobrze zapowiada. Najbardziej martwi mnie Moby dick, to zdecydowanie nie jego klimat. Dzięki za słowa otuchy Pozdrawiam i aktual za jakies dwa tygodnie
Kangurek Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 Witam, rosliny ladnie zaczely kwitnac.cnie umiem dodac zdjec do tematu. Dodalem je do galerii zobaczcie sami https://trawka.org/gallery/album/1177-outdoor/
Kangurek Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Rosliny sciete, kwiaty zaczely plesniec i brazowiec. Zajete plesnia usunolem, nie bhlo duzo strat. Og kush zajal sie na fiolet, a critical fiolet i troche czerwieni. Bardzo ciekawe ? moby dick powiedzmy bialutki. Kwiaty niezbyt zbite ale.o dziwo mocno oszronione. Na dniach wrzuce fotki ze scinki i obierania. Kwiaty sie spokojnie susza i swietnie pachna ?
Kangurek Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Og Kush: 65g (2rosliny) Critical: 45g (jedna) Moby Dick: 45g (3rosliny) Tak jak widac najlepiej wyszly odmiany z szybszym kwintnieniem. Wszystko dojrzalo ale nie spuchlo tak jak powinno. Fotka suszu w galerii, nie umiem wstawic bo pisze z tel. Dzieki za rady i obserwacje. Fotorelacja zakonczona?
Recommended Posts