tailor Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 No ok, to Up # 32 Dzień FLO # Temperatura 30.3 C (ciepło na dworze :/) Wilgotność 48% Kolejne UP'y będę wrzucał co 5 dni! Co myślicie o dotychczasowym rozwoju roślinki? Macie jakieś propozycje/rady co mogę zrobić? Pozdrawiam 2
Toksyna Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Ladne i zdrowe i niedługo pomysl o tym aby usunąć pare lisci wiatrakowych aby doswietlic wszystkie kwiaty. pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Ja bym poodbcinal wszystkie liscie pod siatka.
tailor Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 W nocy coś się stało roślinie, bo liście opadły i niektóre zrobiły się suchę. Myślę, że to przez brak podlania. Dzisiaj rano jak podlewałem, to pousuwałem liście blokujące światło dla innych topów. Dzięki chłopaki za rady, za kilka dni wrzuce kolejne zdjęcia
Plantator Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Kilka dni już chyba mineło?. Uppppp.☺
tailor Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Opublikowano 20 Lipca 2015 Cześć! Nie było upa żadnego bo wypadł mi spontaniczny wyjazd z dziewczyną (jak ten czas szybko leci...). OK! # 51 Dzień FLO (85 dni od zasadzenia) # Temperatura 27.9 C Wilgotność 39%/51% (min/max) Mam kilka pytań do wszystkich obserwujących. Może udzielicie mi odpowiedzi zanim wrzucę temat do działu szpital. Takie żółte plamy pojawiły się na sporej ilości liści, nie wiem co to jest, i czym mogę to zwalczyć. Trochę martwi mnie taki stan, i nie jestem pewny czy powinienem się przejmować. Jeśli ktoś coś wie, to będę wdzięczny za info co się dzieje z rośliną. Dodam, że dzisiaj podlałem czystą wodą, bez żadnych nawozów. Co na temat liści? Potrzebuję jakiegoś pokierowania w sprawie usunięcia nadmiaru, bo sam za bardzo nie wiem które usuwać. Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie podawaj narazie nawozów. Wygląda na przenawożenie. Ale nie tragiczne , więc woda , woda i jeszcze raz woda Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 dokladnie lej sama wode rosliny ciemne cos lam duzo azotu w pozywce lec kilka podlan sama woda a pozniej na kwitnienie plus jakis boster jeszcze ladnie spuchna maja mase bialych wlochow.Pozdro
tailor Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Opublikowano 20 Lipca 2015 A sprawa z liśćmi? Podcinać któreś? Jako, że jest to mój pierwszy raz kiedy bawię się w ogrodnika, nie bardzo wiem czym kierować się odnośnie daty ścinki. Czy możecie powiedzieć mi na co zwracać uwagę, żeby wiedzieć kiedy wziąć w dłoń nożyczki.
Recommended Posts