Dzik Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 dobrze że podlałeś nawozem na kwitnienie bo widać tu deficyt przede wszystkim PK, głód aż sama siebie zżera, azotu jest dość na kwitnienie 200% 1
paprykarz Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 Dzik W takim razie przy następnym zalaniu podwoje dawkę Trochę wolnego = trochę pracy przy małej Zdjęcia miały być później, ale nie mogłem wytrzymać Fryzjer zawitał, poodsłaniałem odrosty LST również poprawione Zaczyna mi się kruszynka bardzo podobać szczyt prowadzący
Macky Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Poszukaj po domu może masz gdzieś mocniejszą ciepłą barwę albo dołóż jeszcze jakąś
paprykarz Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Mam cały zestaw HPS 150W wgl nie wykorzystany miałem przypeks z domownikami, ogólnie trzy kiełki szlak trafił Musiałem zmniejszyć rozmiar uprawy praktycznie do minimum... Prawdopodobnie w kolejnym GL'u wykorzystam tego HPS'a i plancik (może więcej niż jeden ) poleci na Biotabs, lub na tych które polecił Smaku Odnośnie tej uprawy, postaram się ogarnąć jeszcze jakieś światełko
huehue002 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Zawsze możesz nawet teraz dorzucić tego hps'a ja tak zrobiłem w 46 dniu z 2xcfl 15W wbilem do boxa 70w hps (tylko pamiętaj o tym ze temp wzrośnie o kilka stopni! Więc trzeba jakiś wentyatorek dodatkowy dac)
paprykarz Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 UP ! Dzień 44 Ema wszystkim zaglądającym na mojego GL'a Mamy już 44 dzień krzaczusia Ale co ja będę się rozpisywał... może tylko zapytam W miarę okej ponaginałem odrosty?Ile myślicie wyjdzie palonka? hehe tu foto Pan Prowadzący Tutaj widać problem z końcówkami liści, ale jestem prawie pewien że to przez chu***y roztwór którym zalałem dwa dni temu huehue002 No właśnie nie mogę >.< Pisałem że musiałem zmniejszyć rozmiar uprawy... popatrz na boxa... W następnym GL'u się poprawię i postaram się wykorzystać tego HPS'a Oj wiem jakby teraz się przydał... Dzięki za komentarze Z fartem !
Dzik Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 masz na myśli plamy? to nie pleśń tylko deficyty
paprykarz Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Opublikowano 16 Maja 2015 Dzikbardziej chodziło mi o włoski koloru brązowego, niektóre taki mają kolor
Recommended Posts