-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ja mogę ci doradzić sprzęt spider farmera i jeżeli chcesz mieć pełną kontrolę i dobry sprzęt to warto. A co do lampy to ja w boxe 80×80×160cm 300w ale taka lampa 200w by ci się przydała. Muszisz poczytać trochę o ich sprzęcie ale jedno co powiem że na bank będziesz zadowolony tym bardziej jak weźmiesz z kontrolerem GGS. Wtedy ty wpisujesz wartości jakie chcesz w boxe a on tego pilnuje do tego możesz zarządzać wszystkim przez aplikację. Pozdro -
Siemanko 👊 Dziewczyny zaczęły drugi tydzień od wykiełkowania i jak na razie było dość zimno i stały w miejscu. Dzisiaj i wczoraj już pojawiło się słonko i dziewczyny od razu się wyprostowały i dosłownie tak jak by odżyły😉 teraz już na być ciepłej i więcej słońca tak że powinny się ruszyć ze wzrostem. Jak na razie dostały jeden raz po ⅓zalecanej dawki nawozów i dzisiaj po litrze czystej wody na około donic. One są wsadzone do starej ziemi ale po płukaniu dlatego tak szybko zacząłem podawać nawozy. Nazwy odmian na tabliczkach😉 Nawozy od TA Terra Aquatica pro organic. Ziemia biobizz Light Mix ale odnowiona po płukaniu flashclean też od TA Terra Aquatica. Będę wstawiała Update co tydzień w wikkend 😉 -
Mówiłem od początku że ten cały biobizz jest przereklamowany a np. w Stanach Zjednoczonych nawet nie wiedzą że istnieje taka firma😅 tam Fox farm lub TA Terra Aquatica. -
Elo👊 podkarm trochę te jaśniejsze sztuki a tak to ładnie idą 💪 -
Przez fredom18 · Opublikowano
Dzień 54 12/12 - 18 zostało 16
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts