Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Bedzie rosla nic sie nie martw. Narazie jest wszystko okej :)

A co do miejsca to jak liscie beda opieraly sie o scianki to nic sie nie stanie :)

Ale czy to nie wpłynie na plon??

Spokojnie. Podnieś troszku CFLkę i będzie gicio :excellent:

|Cfl| wyżej nie mogę już jest jakieś ponad 20 cm od roślinki. I chyba na ten moment nie musiał bym brać wyżej, jeśli bym tylko mógł :)

Opublikowano

20cm to wystarczająco wysoko. Poczekaj W.Russian od Bulka lubi nadrabiać podczas flo ;)

Nie wiem czy masz od Bulk'a czy od innego producenta. Ale ogólnie WR'ki na In nie rosną specjalnie duże. W zależności od producenta mieszczą się od 20 do 60 cm. Wyjątkiem jest WR od Serious Seeds ten rośnie wyższy.

Zobaczysz będzie dobrze  :)....tak poza tym u mnie powoli zbliża się  :harvest: (odliczam dni ;) )

Opublikowano

Zamiawialem na seedbay opisie było 50 cm, i przymierzam się na lst. Wiem bo tam obserwuje jak u cb to idzie ;) i tak po za tym nie mogę się doczekać ile ci tam wyjdzie :)

Opublikowano

Mam problem z zapachem a raczej będę miał nie długo. Czy ktoś coś doradzi co kupić, zamocować, żeby sprawnie to działo przy moim boxie. Teraz mam wentylator kom. wciągający,nie wiem jaki przepływ powietrza jest wiem ze 12w 0.54a.

Opublikowano

Jutro wstawię. Narazie nie mogę. Nie wiem jak wytłumaczyć mój problem wiec spróbuję opisać jak najlepiej. Wentylator wciągający jest zamocowany na tyle szafki gdzie znajduje ściana jest koło 10 cm luzu między wentylatorem a ściana i chce wykopinowac żeby filtr węglowy szedł z dłuź ściany. przeciwnym wypadku musiał bym odsunąć szafę i rzucalo wszystko w oczy a tego nie chce.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+