Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Ja mam i tak słabo uszelniony ten box lecz wentylator wyciagajacy jest dużo mocniejszy od tego wtlaczajcego wiec tam podciśnienie powstaje. To chyba nie bd mi nieszczelnosciami uciekać powietrze.

Opublikowano

Wczoraj miałem wypadek w którym została uszkodzona roślinka , w efekcie jeden listek ten pierwotny został uszkodzony na tyle ze musiałem go odciąć. Lecz na ten moment gdy widzę rozwija całkiem nie źle. Moje pytanie brzmi jak to może roślinie teraz zaszkodzić?

Opublikowano

Mam taką nadzieję, jeszcze głupi taki wypadek miałem, z higrometrem(czy jak kolwiek się nazywa). Musiałem źle go postawić, a gdy otworzyłem on był przywrócony na roślinne. I na tyle uszkodził ten listek ze zaczął usychac, myślem ze jeszcze od ratuje go lecz nic nie dało.

Opublikowano

Tylko ona się rozrasta lecz nie w górę, tylko w szerokość ma 24 cm najdłuższym miejscu,a wysokości 11 cm. A mój box ma szerokości 30 cm. Jest możliwe ze ona się tak rozrosnie ze zabraknie miejsca w szerokości ?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+