Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

3xAmnesia plus 3xMoby dick

Recommended Posts

Opublikowano
W dniu 14.02.2015 o 21:38, hi2per napisał(a):

czym wyższy szczyt, tym trudniej się go zdobywa ;)

na prawdę życzę ci takiego wyniku,... znam to z autopsji jak trudno go uzyskać :yoda:

i mówimy tu o zajebistym -i tu mam na myśli żeby nie było przenawożone, bo wtedy topy ważą więcej-  paleniu suchym jak wiór

da rade :):zen:  staram sie od poczatku pilnowac wszystkich "parametrow" . Swiatlo maja optymalne mysle jak na m2 zainwestowalem w Lumateka bo jednak w internetach ma najlepsze opinie chce regulowac im swiatlo jak w naturze tzn w czerwcu 400W w lipcu 660W we wrzesniu 400W plus skracanie dnia  o jakies minuty co pare dni (moze fantacjuje ale mysle ze warto sprobowac). na metrze 6 donic beda mialy miejsce aby byc duze :) jedzonko od canny roznorodne ;) MH plus wspomagacz korzeni na weg Musza byc zdrowe i silne :) trening zainteresowalo nie ML teraz spobuje na jednym Moby Dicku ale gra jest o 8 topow x 6 donic 48 pal :) maja nawilzacz co wlancza sie co 15 na 15 minut wilgotnosc 70-80 % temp od 19noc do 25-28dzien :) Jak nie tak to jak wyciagnac ta STOWKE z planta ???

• Replies 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

wyjasnilem sytuacje bedzie 600W a nawet 660W z lumateka ale dopiero na FLO:) PZDR

teraz to ma sie rozumiec. rozwiales moje watpliwosci hehe. a skoro na auto miales tak dobre wyniki to sezony powinne pojsc o wiele latwiej. jak bys mogl opisywac jak je karmisz i co jaki czas to bym byl wdzieczny(mamy podobne zestawy) bo ostatnio sam nie moglem sie wkrecic przy ich odzywianiu. 

\pozdro i zycze rekordow!!!! 

ps. o treningu ML jeszcze nie slyszalem ale juz soc czytam, dzieki

Opublikowano

Więc tak panie kolego... Po co ten keramzyt/granulat ceramiczny w doniczkach ? Ziemię canna terra plus kiedyś stosowałem i nie miała takiego dodatku :) 

Keramzyt jest słaby do gleby, trzeba go płukać, on jest do hydroponiki, lepiej używać perlitu do gleby.

Ale to jest moje zdanie i nic na siłę nie wciskam :)

Reszta całkiem fajnie się zapowiada.

A i pomyśl nad fotoperiodem 12/1 na wegetacje i 11/13 na kwitnienie ze skracaniem co 2 tygodnie o pół godziny. Uważam że to najlepszy fotoperiod.

Opublikowano

Więc tak panie kolego... Po co ten keramzyt/granulat ceramiczny w doniczkach ? Ziemię canna terra plus kiedyś stosowałem i nie miała takiego dodatku :)

troche dziwne ze tak doswiadczony hodowca myli ziemie Canna terra pro z ziemia Canna terra pro plus. 

albo kolego masz braki wiedzy albo nie czytasz ze zrozumieniem. 

Opublikowano

nic do niej nie dodawalem tylko wymieszalem z kokosem w kostce

to z wierzchu to Twoim zdaniem kokos w kostce ? Pierwszy raz bym się z takim spotkał, moim zdaniem to granulat ceramiczny.

DonOmen ja nie hoduje :D jeszcze... Oświeć mnie i wyjaśnij jakie zmiany były by widoczne ?

Opublikowano
W dniu 15.02.2015 o 11:54, Anonymous napisał(a):

DonOmen ja nie hoduje :D jeszcze... Oświeć mnie i wyjaśnij jakie zmiany były by widoczne ?

napisalem ze nie rozrozniasz ziemi CTP i CTP plus to sa dwie rozne ziemie a ty napisales ze miales taka sama i ze inaczej wygladala... 

/admin - link wygasł/

czy roznica jest juz widoczna???

Opublikowano

Ziemię canna terra plus kiedyś stosowałem i nie miała takiego dodatku :)

a on stosuje Canna terra professional BeZ plus. tak jest napisane

to nie jest offtop tylko rozwiewanie watpliwosci, bo przeciez ktos to pozniej czyta...

Opublikowano

Pytanie!!!!

Ile maksymalnie moge wegetowac planty w doniczkach 5,5l aby nie spowolnic ani nie ograniczyc ich wzrostu???docelowo trafia w 15l airpots tylko nie zmieszcza mi sie wszystkie do boxa w ktorym sa na weg:(

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+