Albireo17 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Czesc. Poradzcie mi. Chce kupic gotowy growbox. Mianowicie o wymiarach 1m-1m-2m. Jesl wiele rodzajow namiotow i kazdy z czyms innym. Co radzicie wybrac do takiego namiotu. Mianowice chodzi mi o oswietlenie(lampe) wiatraki,filtry, doniczki itd.. Podpowiedzcie cos. Moze ktos choduje w czym takim. Z gory dziekuje za pomoc;) Przepraszam jednak wymiary to 1.2m-1.2m-2m;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Witaj Według mnie jak na razie najlepszy namiot jeżeli chodzi o parametry techniczne. Wybór na start tego rozmiaru także jest słuszny. GROWBOX HOMEBOX WHITE EVOLUTION Q120 PAR+ 120x120xH200CM Do takiego boxa wstawiasz zestaw HPS 600W, najlepiej na cyfrowym zasilaczu Lumateka, wentylator i filtr mniej więcej tyh samych parametrów, około 350 m3/h powinno dać radę. Doniczki, im większe tym lepiej. Nawozy bierz zestaw BioTabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albireo17 Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 Dzieki wielkie za odp. Masz tez taki namiot? Pytam bo zastanawiam sie ile roslinek do takiego namiotu sie zmiesci. A masz jakis dobry rodzaj nasionek kupic zeby byla najlepsza do namiotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Ile się zmieści to możesz sam policzyć, masz wymiary namiotu i masz wymiary doniczki, reszta to czysta matematyka A nasionka to kwestia gustu, masz tutaj Główne rodziny konopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hi2per Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 weź sobie jakąś łatwą odmianę w uprawie, tzn. żeby przewaga genów była indyjek. np. jakiś big bang, skunk, itp... offtopic: gdzie te czasy w których można było dostać sionka 100% indyjek lub 100%sativa ??? tu masz fajny temacik: http://trawka.org/topic/33533-10-odmian-marihuany-ktore-powinien-zasadzic-kazdy-hodowca/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albireo17 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 A co myslicie o AK-47 ? Jakos zawsze chcialem ja kiedys sam wychodowac;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 fajna nazwa i to chyba tyle w przebojowości hehe aczkolwiek jak Cie pociąga to jak najbardziej sadź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.