SmakMaroca999 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 A no fajny krzak jak po przejsciach szkoda ze z braku miejsca nie naginalem go.
Gość DonOmen Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Elegancko ... mam pytanko czy automaty pokazuja juz klaki pod MH czy dopiero po zmianie na HPS?...
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 pokazuja pod MH juz drugi grow sa af pod MH lecz gdy zaczynaja to zaczynaja sie wyciagac wiec nastepnym razem albo same indyki albo same automaty.
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 @ Scorp byly juz GL z samych af teraz pojda same normalne
Scooby-Doo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Nawiązałem do Twojego wcześniejszego posta , dlatego nakłaniałem do af ' ów Spoko , pełnosezonówki też są fajne
SmakMaroca999 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 35 dzien dla tej uprawy Wszystko idzie do przodu i jak na razie wszystkie problemy zakonczone. Dostaja pelne dawki nawozow i bostow na kwitnienie indyczki tylko bloom i micro.No to focie. Sweaty Betty 35 dzien bardzo szybko zaindukowala i po 3 dniach od przelaczenia pokazala klaki Royal Highness 35 dzien troche go podgiolem by nie odstawal od reszty. Pokazala plec po 5 dniach od przelaczenia Shot Adrenalina od Beeboka 31 dzien Haze af 35 dzien Fruit af bardzo fajnie robi topy zapowiada sie nie zle tez podgiety by bylo rowno A tak sobie mieszkaja tu klony pobrane do micro od RH A tu ciekawostka klon pobrany od SB 5 dni temu o ktorym zapomnialem calkiem stal w samej wodzie z dodatkiem Root-C Atami i poscil korzonki A tu cos dla lasuchow 3litry zielonego masla I wypieki wczorajsze z czesci owego masla Pozdrawiam!!! 3
Recommended Posts