rs4 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 dobra idą pod nóż i wrzucam critical cheesy do boxa. nastepny up ze scinki. 1
Scooby-Doo Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pewnie, tni te suczki i dawaj następne
Kushownik Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 pieknosci az zazdroszcze =[[[ smacznego, kiedy nadejdzie moj czas hehe
Scooby-Doo Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 @Kushownik - czekajcie a będzie Wam dane
rs4 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam, sciete 9 roslin, 5 nadal w boxie. Mokrego wyszlo z tych 9 sztuk okolo 1600g. Moglo byc znacznie lepiej gdyby nie problemy z ph na poczatku flo i pozniejsza moja nieobecnosc ktora poskutkowała przesuszeniem, mysle ze 1kg by pękł, a tak mysle ze nie będzie wiecej niz 700g suchego ze wszystkiego. Pierwszy i ostatni raz sadzilem automaty, trimming to jakis koszmar, do tego rosną jak chcą. MOŻNA PRZENIESC DO ZAKONCZONYCH, PÓŹNIEJ PODAM TYLKO WAGE SUSZU Nie mam zdjec kazdej rosliny bo pozniej juz poprostu mi sie nie chcialo. Anesthesia Auto Sour Diesel Auto Lekko przyschnieta już anesthesia Nie wiem co to I to co zostało w boxie 3
Scooby-Doo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zajebiście ! A Ty mówiłeś , że nie ma bursztynów Gratki !
Macky Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gratuluje i życzę smacznego Z przenoszeniem poczekamy na pozostałe.
Recommended Posts