Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Witam, mam 3 roślinki, wszystkie karmione tak samo, a jedna zaczęła jakby więdnąć, listki opadają, lecz dalej rośnie, a kolor ma ładny, choć jest nieco mniejsza od pozostałych.  Roślinka ma 17 dni od wrzucenia w glebe na powierzchni jakies 15. 12 dnia dodałem ok 1/3 dawki biohumusa i wlalem ok 600-700ml wody. Rośnie w donicach 20l, ziemia sklepowa ph 6.0-7.0 i zmieszana z dolomitem.  odmiana to auto blue amnesia od dinafem.

gallery_26629_876_915832.jpg

Opublikowano

jak ziemia jest wilgotna to nic nie dolewaj. Na poczatku roslina tworzy system korzeniowy zaraz powinna ruszyc do gory. Jak masz jeszcze jakies nasionka to je wykiełkuj, ta roslina moze miec cos z genami.

Opublikowano

szkoda mi jej wywalac. co myslicie o tym żeby dac ja w mniejszy kubeł (np. 7litrów), a do tej dac nowe ziarnko. myślę że jeszcze spokojnie zmoescilbym 7l

Opublikowano

hmm mam jeszcze jedną blue amnesie od dinafemu i rośnie normalnie, a wszystko robie tak samo. za 2-3 dni w ta donice wleci purple kush a to przesadze do jakiegos mniejszego pojemnika. jak w ciagu tyg nie bedzie widac zadnych zmian to uzyje tego zamiast tytoniu do lulka :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+