blvck Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Na ostatnich zdjęciach widać, że podlewałeś chyba 2 dni temu. Nie wiem jaką ilością, ale na Twoim miejscu nie podlewałbym dzisiaj, tylko np. jutro wieczorem po litrze. Lepiej przesuszyć niż przelać - a to młode kwiatki
grower1 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Na ostatnich zdjęciach widać, że podlewałeś chyba 2 dni temu. Nie wiem jaką ilością, ale na Twoim miejscu nie podlewałbym dzisiaj, tylko np. jutro wieczorem po litrze. Lepiej przesuszyć niż przelać - a to młode kwiatki Po 100ML dostaly wtedy tylko
grower1 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 Nawilzacz w boxie, wilgotnosc na poziomie 60%, temperatura 22-27
grower1 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 aktualizacja : ak47 ma jakies przypalone listki, reszta ok. Dzien 14.
grower1 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Co z tym ak? Przypalony? Przelany? Ma za sucho? Pomoze ktos bo nie wiem co dolega temu ak
Macky Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Przelany? Ma za sucho? Niestety palca nie wsadzę przez monitor, sam powinieneś wiedzieć kiedy go podlewałeś. Jeżeli ma sucho to pół litra wody i zostaw na parę dni. Jeżeli mokro to nie podlewaj. Nie dawaj żadnych nawozów. Wilgotność trzymaj nie mniej niż 60% i powinno być ok. Jak z wymianą powietrza ? Wrzuć fotkę pokazującą cały box.
Gość joker Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 jest dobrze tymi listkami sie nie przejmuj one koncza swoj zywot
Recommended Posts