Polska Polityka Narkotykowa - Łamanie praw człowieka przez władzę podczas łapanek, przesłuchiwań i przeszukiwań. Kilka słów z realności
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Panie i panowie. Witam serdecznie. Dzień 47. 10 od przełączenia na flow. Myślę by w 14 dzień zrobić lollipopping. Dziewczynki piją coraz więcej wody. Biscotti Gelato wczoraj pochłonęła 2.5l wody. Dziś podlałem Gorilla melon i Papaya Sherbet po 2 litry wody o ph 6.3. Roślinki są bardzo zdrowe więc podlewam na zmianę (Raz woda raz suppli). Lampy ustawione na 55% mocy. VPD trzymam w granicach 1.2 1.4. A CO2 stabilnie na poziomie 1200+. Podpiąłem już pochłaniacz wilgoci na poziomie 60%. Pierwszy raz uprawiam na tym sprzęcie i powiem wam że jestem mega zadowolony. Pozdrawiam was serdecznie 🙂 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Mały up przed podlewaniem. Marvel i Luna zaczęły wczoraj płukanie. Marvel może jeszcze przeciągnę 8 dni i wrzucę na 48h do ciemnego i chłodnego namiotu. Oczywiście jeśli potwierdzi się moja teza od GPT i Gemini. 16-18° ostatnie 48-60h w zupełnie ciemnym namiocie z wentylacją, ostatnie 12-18h lód pod doniczkę, co doda fajny kolor i kolejny strzał triochimow, czy to jest prawda? 😄 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Pięknie, gratulacje 👌😊
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-