Polska Polityka Narkotykowa - Łamanie praw człowieka przez władzę podczas łapanek, przesłuchiwań i przeszukiwań. Kilka słów z realności
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Oświetlenia raczej nie. Hmmm. No nie wiem. Nie maiłem tak nigdy. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Kranowki dobrej jakości jak zawsze tylko tym razem odstaje jak radziłeś to domyślam się że chlor opada a w Google zielona ziemia mówi tylko o glonach a aby je zabić to właśnie chlor albo ocet albo soda z prostych domowych sposobow.. dziwi mnie ze w każdej donicy równomiernie tak się robi więc jak by na ziemię wychodzi bo tylko lampę zmieniłem a nigdy coś takiego się nie robiło.. ew. moze byc to wina oświetlenia? -
Hmmm. Nie miałem tak nigdy. Wody jakiej używasz? -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
3 dni nie podlewałem a jak doniczki zrobiły się suche to podlałem przedwczoraj 1 litr na 4 donice a te zielone konkretnie wyskoczyło wcześniej myślałem że może w oczach mi się jebalo od innej lampy 🤣 za mokro na pewno nie miały tylko dziwne ze na każdej doniczce tak możliwe że felerna ziemia biobizz zawsze robię tak samo i po zmianie lampy to się pojawiło Google coś powiedziało że można to zwalczyć światłem jak to glony więc rozkręciłem lampę na full roślinki trochę się podniosły a jak zielono to tak zielono.. da się to uratować czy na nowo trzeba startować? 😡 Co do wentylacji to trochę głupie ale mieszkam w dużej chałupie i namiot otwieram dla przewietrzenia bo zapach nie przeszkadza i nigdy takich niespodzianek nie mialem a z resztą w pomieszczeniu tak 28c teraz A może lampa jakieś spektrum wytwarza? Polecił mi ja znajomy co zmienił na nią i ma setkę z krzaczka -
Łooo panie. A nie przelałeś ich przypadkiem. Wyglada jakby za mokro miały i moze słaba wentylacja. I się pojawił taki dziwny mech.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts