Benek37 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Porobiło się, jeden hash monster ładnie wyleciał i cudownie wygląda, i popełniłem dwa fatalne błędy, ten drugi co wyszedł z ziemi zółty, kompletnie sie powywijał i odpadł z grupy, był posadzony źle, za głeboko i korzonkiem do gory :/ a ten trzeci hash, nasionko otworzyłem palcami, bez wyczucia i zmiażdzyłem je, od brata dostałem 4x noname sezonówki, wszystkie z dnia na dzien wyszly z nasionka i z dnia na dzien z ziemi, inaczej je kiełkowałem i sadziłem, w szklance były całą noc rano na wacik wilgotny i przykrylem wacikiem wilgotnym a wieczorem był już pierwszy kiełek, pozniej wyciagnąłem z długopisu wkład i zrobilem dziurke w ziemi żeby tym razem kiełek nie poszedł mi w góre i beng są. w sobote, niedzielę przesadzam, podczas gdy ten pierwszy hash monster rosnął to poopadały mu liście wrzuciłem trochę nakrętek mokrą szmate szklanke z woda i na nastepny dzień było git
Benek37 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Chyba wykrakałem, z tej uciechy, że krzaki zdrowe rosną, dwa okazy figle mi płatają chyba :/ te korki wywaliłem od roślinek :/
Macky Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Wyglądają dobrze, w czym problem ? Rośliny na start produkują korzeń dlatego może Ci się wydawać że stoją w miejscu.
Benek37 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 bo tak samo wcześniejszy kiełek miał, najpierw na koncu listków takie coś a poźniej poszedł do kosza
Macky Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Jaka wilgotność powietrza ? Na start rośliny potrzebują dużą wilgotność i kapselki nic nie pomogą
Benek37 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 była 60 jak szmate wrzuciłem i szklanke wody to 75.4
Macky Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Daj zdjęcie jak stoją w boxie.
Benek37 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 coz poczekamy kilka dni jak coś się zmieni to zareaguje, dziękuję za odp
Gość joker Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 przesadzaj do docelowych masz założoną fotorelacje po co zakładasz temat z tymi samymi roślinami o wszystkich problemach ,pytania pisz w fotorelacji pozdro jok
Macky Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Zdrowo. Tematy połączyłem, a żarówkę zmieniaj na hpsa, poza tym powinna być poziomo a nie pionowo
Recommended Posts