Kurde lekko moze tak ale problem w tym że dzień wcześniej było wszystko dobrze wieczorem zabrałem do domu rano juz były właśnie w takim stanie dużo błędów popełniam i dlatego tutaj jestem
Witam planuje posadzić automaty konopi na parapecie dopiero się uczę i potrzebuje rady jak najlepiej zacząć poprzednie nie wyszły wcale uschnely po tygodniu więc tak chce posadzić 5 roslin na parapecie żeby się zabezpieczyć w razie wu jak któraś nie wyjdzie (znowu ) pogoda jak na razie dopisuje robi się ciepło więc będę chciał je wystawiać na balkon jak tylko urosna dlatego z góry dziękuję za każdą poradę jaka dostanę.
Na wcześniejszym etapie były w kubkach plastikowych później dolnice materiałowe 10l i coś poszło nie tak zdjęcia dla uwagi a i ziemia light z perlitem z początku wyglądały bardzo dobrze ale myślę że popełniłem dużo błędu dlatego odważyłem się napisać na forum o pomoc może błędem było wystawianie na słońce rano a wieczorem zabieranie do domu ? Z wodą było ostrożnie nie przelane a i najważniejsze bardzo bardzo proszę o wyrozumiałość i pomoc w domowej uprawie
Siemano mordeczki 👊
Dzisiaj po raz kolejny wjechała paczka za fotorelację i reklamowanie nasion od THC-THC na YouTube 💪 I po raz kolejny chłopaki nie zawiedli i jest paka zapchana po brzegi samymi dobrocią mi a z resztą sami zobaczcie 👍 I z czystym sumieniem polecam wszystkim pestki od THC-THC bo nie dość że genetyka ich roślin jest na wysokim poziomie a do tego jeszcze nie miałem pestki od nich która by nie wykiełkowała. Czyli 100% skuteczności i to naprawdę już sporo tych pestek poszło 💪🔥
Wiesz ten adwa AD12 też ogólnie jest dokładny i ogólnie rzecz biorąc to działa spoko tyle że dość długo trzeba czekać aż zrobi pomiar. A no i kalibrację ma dwupunktową i nie ma z tym żadnego problemu ale myślałem nad jakimś bluelabem😅
Recommended Posts