dugi Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Witam. Mam problem z moim zestawem oświetleniowym i nie wiem gdzie moze tkwic przyczyna. Uzywam balastu GIB pro v 250w i do tej pory uzywalem z nim tylko HPSa 250w i wszystko dzialalo bez problemow. Postanowilem spróbować z zarowka MH na grow i teoretycznie powinna dzialac ona z tym balastem dodam ze zarowki tez firmy GIB. Niestety ww zarowka MH nie dziala jak wlaczam zestaw to balast zaczyna "bzyczec" a zarowka ledwo sie tli ale to naprawde prawie niewidocznie. Ktos zna moze przyczyne? Pozdrawiam i licze na pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Witaj, powinna działać, może żarówka uszkodzona ? Ile czasu zostawiłeś ją włączoną ? Niekiedy pierwsze odpalenie może potrwać dłużej niż minutę. Używam cyfrowego więc za bardzo nie znam się na magnetykach i może ktoś inny podpowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dugi Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 Czekalem chyba z minut wlasnie i nic. Hps dziala wkrecam mh i dzieje sie powyzsze dzwonilem do sklepu koles mowil ze prawdopodobnie zarowka ale sprawdze to dopiero w piatek bo nie mam jak wczesniej kupic nowej a czas mi sie kurczy takze szukam innych porad co by wykluczyc wszystko inne Tzn 5minut mialo byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.