Toksyna Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Potrzebuje nawozu zapewne a reszta pieknie zielona i zdrowa i calkiem ladnie wygladaja jak na automaty
howhigh Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam. Purple Afgan i jeden no name zostały ścięte dzisiaj z samego rana. Trichomy były juz mleczne więc nie byo na co czekać. Za wiele materiału nie wyszło ok 40 g mokrego . Jak wyschnie podam wage suchego. Reszta roślin jeszcze troche posiedzi.
Ambasadorka Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Z buchem Panie z Buchem Coraz więcej smaków życzyć
howhigh Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Przepraszam ze nie dokończyłem tego grow ale miałem kilka problemow które uniemożliwiły mi dokończenie tego. Za niedługo wystartuje ponownie. Materiału z outa wyszło jakieś 50-60 gram. Nie wiele ale ziemia spotowa i lipne nawozy. Materiał dość dobrej jakości .
Gość joker Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 przenosze w odpowiednie miejsce
Recommended Posts