Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

White Russian Af i Low Berry Af od GGS

Recommended Posts

Opublikowano

Witam

po dłuższej nieobecności na forum i na spotach,postanowiłem wrócić do gry i wtym roku posadzić kilka automatów.

3x WR af fem od Grzesia 

3x LB af fem od   Grzesia

3x  no name af fem

Ziemia docelowo spod pokrzyw,maluchy aktualnie są w kubeczkach i maja od 3 do 10 dni. Na wate szykują się ww. LowBerry.

Z nawozów poleci biohumus i terra flora vega , pozniej terra flores i burza kwiatów,może dorzucę pk13/14.

Wszystkie maluszki poleca w tym tygodniu na miejscówkę docelową,zdjęcia będę dodawał średnio co 7-10 dni,a pierwsze wrzucę wieczorem .

pozdro i zapraszam do komentowania,narazie nie ma co,ale na wieczór dołącze foty ;)

P.s. Jak dodawać teraz zdjęcia na trawce? Nie bylem aktywny z 2 lata

Opublikowano

Witamy z powrotem  B)

Na start od razu zrezygnuj z Biohumusa i Burzy kwiatów ! Masz dobre nawozy vega, floresa i pk13/14 do pełni szczęścia potrzebował byś boostera od canny, ale nie mieszaj ich z boiohumusem i burza kwiatów. 

Czekamy na fotki  :big-joint:

Opublikowano

2014 05 19 18.37.23

2014 05 19 18.37.46

2014 05 19 18.38.24

Czy wystarczy opis przy zdjęciu czy moze dopisywac do posta wiecej informacji? Bede dopisywał następnym razem ;)

Roślinki są na słońcu od rana do wieczora 100% nasłonecznienia,chociaz ostatnie 4 dni padalo,wiec maja lekko mokro,ale pogoda na następne 5 dni ma byc 20+ i w nocy ponad 15 więc bedzie ok. Następne zdjęcia wrzucę za jakieś 10 dni .. 

peace  :big-joint:

P.S. Zdjęcia LB wrzucę jak tylko wyjdą z ziemii,póki co leżą pierwsze 6h na wacie 

Opublikowano

I %×$@###Ł€ sie na maxa. No name kiełka puścilo a LB ...sam nie wiem co z nimi. Ten sam style kiełkowania od zawsze a tu taka niespodzianka :(

kieł który wyszedł poleciał do ziemii razem z tym pierwszym z lewej. Reszcie dam jeszcze ma 2 dni .. :(

1400702219783

Opublikowano

Zanim wyrzucisz daj im jeszcze szansę pomagając im pęknąć, choć prawdopodobnie takie rośliny i tak będą słabo rosły.

Tak też zrobie,dam im czasu .. A tak chcialem zobaczyc te LB  :/. Mam jeszcze 2 pesteczki LB i w razie czego zobaczymy jak bedzie z nimi. Ostatecznie dokiełkuje 2 WR i chyba mam jeszcze z 2 no name. Trza byc dobrej mysli :)

• 1 miesiąc temu...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+