Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Masz same tabsy czy zestaw Guerrilla Box ? BioTabs i BioBizz to nawozy bio więc ciężej przedawkować ale jest to możliwe. Ja bym nie lał dodatkowych nawozów tam gdzie są tabsy. Jedynie gdy roślina pokazała by zapotrzebowanie. Wrzucaj zdjęcia będziemy myśleć :)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szybki Up tak dla może nie oka co umysłu 

kwitną jak szalone ;)

Finola , hollands Hope ( dała dwa ziarna HH x Swiss Mix ) , NName = dziki się wk..wiły i krzaki wyrwały.No cóż bywa , reszta idzie do przodu 

Z HH , który leżał na glebie ze dwa dni oberwałem topy i wyszło jakieś 4o gram ;)

gallery_28717_799_250902.jpg

gallery_28717_799_668279.jpg

gallery_28717_799_160719.jpg

gallery_28717_799_11426.jpg

gallery_28717_799_189672.jpg

gallery_28717_799_661841.jpg

gallery_28717_799_844334.jpg

Co by reszty nie spotkało to co powyżej przytargam tam spocone koszulki z pracy ;) Zawsze sikam tam ale jak widac tu nie nasikałem XDDDD

Mikoryza się pięknie rozrosła także zero niedoborów , wręcz nie które się przenowoziły.Nawóz się skończył , ale że są tam tabsy to już do końca lecą bez niczego , nawet wody ;)

Na dwóch krzakach ( czysta sativa ) ( Indica/stativa 50 /50 ) dwa ogniska pleśni przez nie sprzątane liście i dośc dużą wilgotnośc ze względu na położenie takie gdzie ścina się nagrzana ziemia z zimnym powietrzem w nocy , i mam mgłę na spocie ;)

Krzaki pokazują takie zapachy że jestem zachwycony , jedne cytrusami , drugie paliwem rakietowym ( Maroc ?) , są też zapachy kwiatów czy czegoś słodkiego.

OM!NOM!NOM

Przędziorek coś tam dalej działa ale mam go gdzieś , słabo mu idzie  XD

Drugi Up z fotami makro , za dnia  itd. wieczorem

Edytowane przez uszczelka
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+