Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

RPA ROZWAŻA LEGALIZACJĘ MARIHUANY PO EMOCJONALNYM WYSTĄPIENIU POLITYKA

Cytat

Po szczerym wystąpieniu jednego z członków parlamentu, rząd RPA skłonił się do złożenia obietnicy zbadania kwestii medycznej marihuany. Mario Oriani-Ambrosini, członek Partii Wolności Inkathy oraz ocalały w walce z rakiem podczas debaty 25 lutego powiedział, że nie utrzymał by się przy życiu, gdyby nie alternatywne sposoby leczenia, również konopiami.
“Miałem umrzeć wiele miesięcy temu. Jestem tutaj, ponieważ miałem odwagę stosowania nielegalnych sposobów leczenia, we Włoszech w formie wodorowęglanu sodu oraz tutaj, w formie marihuany. “W przeciwnym razie faszerowano by mnie morfiną i nie byłbym w stanie mówić do pana, panie prezydencie”. Oriani-Ambrosini poprosił swoich współpracowników aby rozważyli jego projekt ustawy, który tyczy się legalizacji marihuany w celach medycznych i przemysłowych.

Emocjonalne przemówienie Mario Ambrosiniego

“Ten dokument ma was przekonać, że nie ma racjonalnego argumentu na dalsze blokowanie dostępu do medycznej marihuany dla ludzi, którzy jej potrzebują”, wspomina Ambrosini. “To zbrodnia przeciwko ludzkości”. Polityk wyjaśnia również, że konopie mogą być źródłem znacznych dochodów dla państwa. Członek rządu Lindiwe Sisulu przemówiła w imieniu ministra zdrowia, Aarona Motsoalediego i obiecywała, że sprawa zostanie zbadana. “Boli mnie widząc w jakim jesteś stanie”, mówi Sisulu. “W trakcie twojej przemowy zamieniłam słowo z ministrem zdrowia, który podkreślił, że dokładnie obserwujemy dyskusje i badania na całym świecie dotyczące korzyści dekryminalizacji marihuany. Jesteśmy troskliwym społeczeństwem.” Prezydent RPA, Jacob Zuma, powtórzył oświadczenie członka rządu na czwartkowym posiedzeniu.

“Byłem wzruszony widząc w takim stanie człowieka, którego znałem i z którym pracowałem przez ponad 20 lat. Poprosiłem ministra zdrowia by zajął się tą sprawą”. Powiedział prezydent. Podczas gdy konopie nie są uznawane w RPA jako lek, badacze z innych krajów spędzili dekady na badaniu ich potencjału w leczeniu licznych chorób, w tym różnych form raka. Medyczne innowacje projektu ustawy Orianiego pozwolą lekarzom na przepisywanie marihuany potrzebującym i rozpoczęcie programu badawczego w szpitalach w całym kraju…

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Nowe tematy

• Nowe posty

• Ta tak ona w ogóle jako pierwsza przestała rosnąć i bodajże w najwyższym punkcie ma 54cm ale natychmiast ją wysypało a ta reszta jeszcze rosła i dopiero jakiś tydzień temu przestała i teraz zaczęły puchnąć z dnia na dzień 👍💪 a jak się lepi i jaki zapaszek piękny jebaniutka daje to szok😁 jestem ciekaw ile z niej mi wyjdzie🤔 może z 50g? I powiem ci że teraz ta Special Quinns to w oczach puchnie, to ta w samym rogu po prawej stronie jeszcze ze cztery dni temu miała malutkie kwiatostany. A dzisiaj lampę chcę rozkręcić na 80% bo do tej pory mam ustawione na 75% ja ostatnio 
    • Ta z pierwszego zdjęcia ładnie obsypana kwiatami. Juz dobrze wyglada. Będzie gotowa szybciej niż 40-50 dni. 
    • Witam u młodych pań 😉 maluszki dostały wczoraj:  Royal Skywalker 1,2 200ml roztworu  Sherbet Queen 2 200ml roztworu  Bubblegum xl  200ml roztworu Roztwór zawierał: root booster 2ml/1l- Calmag 0,8ml/1l i Seaweed 2ml/1l . Sundae Driver 100ml roztworu z uwagi na to że jest mniejsza i piję dużo mniej i muszę przyznać że radzi sobie coraz lepiej 👍 I tak jak mówiłem dwie będę karmił nawozami organicznymi biobizz i wczoraj dostały pierwszą minimalną dawkę: Biobizz grow 0,3ml/500ml Biobizz Calmag 0,5ml/500ml Biobizz algi 1ml/500 ml Biobizz root booster 1ml/500ml i to dostały Royal Skywalker3 i Sherbet Queen 1 które zostaną w małym namiocie do końca swoich dni 😉👍. Pozdrawiam i do następnego 👍   
    • Siemka, zrobiłem dziś rano parę fotek. Myślę że panie prezentują się dos dobrze jest to 26 dzień od pierwszych preflowerów i na dzień dzisiejszy z nawozów dostają minimalna dawkę grow, teraz na 10l wody dostały 3ml i oprócz tego zwiększyłem Bloom i Bloom Booster a reszta po staremu 😉 i z opisu producent zostało im ok 40 do 50 dni.
    • A zrobiłęm pare zdjęć bo się znów mocno zasieleniło u góry (z dobrych nowin to chyba już się wzrost ustabilizował nie leci w górę tak), zastanawiam się czy znów trzeba będzie robić jakaś małą wycinkę lisci. Dodatkowo zrobiłęm jeszcze raz tym razem małą czystkę na dole. Na zdjęciach widać masę nowych malutkich topów :3 oraz oczywiście cały dół, górę, odpady oraz zoom na dwa topy. Na samym dole wrzucam jeszcze zdjęcia z dołu które nie wiem czy wycinać czy nie, sprawa dokładniej opisana na dole. Nie wiem czy jest tutaj coś takiego jak [spoiler] bo by idealnie pasowało tamtą część ukryć w spoilerku. #1 #2 #3 #4 #top_lampa #bot #mid #top #kwiat_1 #kwiat_2 #odpady Dodatkowo daje coś do oceny część z nich wydaje się że chyba puszcza topy a są tam poniżej i pytanie czy wycinać czy zostawić i zobaczyć? Czy może to już za późno i nie zdążą się rozwinąć?  
  • Gallery Statistics

• Images
      64.4 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+