Dekorator Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Handlowanie to gra Autorzy: Wojciech Haman, Jerzy Gut Dobre rozkminki na temat sprzedaży i kupowania, nie tylko w pracy ale i w codziennym życiu Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sEEd Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Paulo Coelho - alchemik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldo Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 "Lance Armstrong - Moj powrot do zycia" ksiazka o wielkim sportowcu i czlowieku, ktorego nie zlamala nawet choroba (rak). Lekarze nie dawali mu szans na powrot do sportu, a on nie dosc ze wrocil to jeszcze wygral najtrudniejszy wyscig kolarski swiata. Swietnie opisane jest wszystko, jego zycie, kariera, jak walczy i wygrywa z choroba. polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensi Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Sapkowski "wiedzmin" V tomow ale warto Wlatca Pierscieni III tomy + hobbit Tolkiena mozna do tego kontynuacje bodajze 3 tomy jakiegos jego krewnego bo tez niezle. jestem legenda- Richard Matheson (film byl mega zmieniony) Sin City- Franka Millera (III czesciowy komiks) genialne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Robert J. Szmidt: "Apokalipsa według Pana Jana" genialna ksiazka, czas odrodzenia mocarstwa polskiego po wojnie nuklearnej ktora obiegla i zmienila swiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoQs Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Maciej Pisuk: 'Jesteś Bogiem'. Książka napisana ku pamięci Piotra 'Magika' Łuszcza, którego pewnie większość z was zna (śpiewał w Kaliber44). Opowiada o historii grupy hip-hopowej 'Paktofonika'. Od początku ich słuchałem, byli moimi idolami a tak naprawdę nic o nich nie wiedziałem. Książka wciągnęła mnie na dobre pare godzin ale nie usnąłem póki nie przeczytałem całej. Naprawdę polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro_Thc Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 do tej pory przeczytalem 3(+2 strony) ksiazki, bylo to : pies ktory jezdzil koleja dzieci z bulerbyn ( 2 strony ) ten obcy ( fajna ksiazka nadal mi sie podoba ) i " Kevin Mitnick " Sztuka podstepu ( ta ksiazke na prawde warto przeczytac ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCjusz Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 "Zielona mila" Stephena Kinga polecam- ogólnie książki Kinga, to coś co warto poczytać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schizo89 Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Maciej Pisuk: 'Jesteś Bogiem'.Książka napisana ku pamięci Piotra 'Magika' Łuszcza, którego pewnie większość z was zna (śpiewał w Kaliber44). Opowiada o historii grupy hip-hopowej 'Paktofonika'. Od początku ich słuchałem, byli moimi idolami a tak naprawdę nic o nich nie wiedziałem. Książka wciągnęła mnie na dobre pare godzin ale nie usnąłem póki nie przeczytałem całej. Naprawdę polecam ja również ją polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Byndzek Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Z przedmiotów ścisłych: 'Ewolucja Fizyki' (A. Einstein, L. Infeld) Książka, dzięki której zrozumiałem (bo umieć a rozumieć, to dwie różne rzeczy :]) wiele teorii z zakresu fizyki, których w liceum uczyłem się tylko 'na blachę'. Ogólnie 'opowiada ona' (bo takie wrażenie odniosłem podczas czytania) postrzeganie świata przez człowieka z punktu widzenia fizyki. Niektóre rzeczy potrafią zdziwić, nawet zwykłego (zwykły=nie jakiś fizyk, tylko osoba, która zna podstawy tej dziedziny) czytelnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.