Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Milion podpisów za legalną marihuaną

Recommended Posts

Opublikowano

EMCDDA - agenda unijna zajmująca się problematyką narkotyków i uzależnień, szacuje, że styczność z marihuaną miało 80 mln Europejczyków. Czynienie z tych ludzi przestępców jest fikcją.

Czynienie z tych ludzi przestępców jest jak najbardziej realne ;)

Fikcją jest natomiast skuteczność tych działań.

Opublikowano

Świetna informacja :)

Jeżeli wypaliło by to a ma bardzo duże szanse to za rok dwa będziemy wszyscy palić lolki z pełną wolnością :) i uśmiechami na twarzy.

Marzy mi sie to by można mieć legalnie w domu krzaczka.

Zobaczymy :)

Opublikowano

Elektroniczny podpis?

Kto ma?

Nie znam nikogo kto posiada takowy.

Nawet jak juz bym miał, to i tak bym nie złozył,kto wie gdzie on trafi?

Opublikowano

Wiadomo, kto uprawia nie ma elektronicznego podpisu, facebooka itp. ale wolne konopie teraz bazują na tego typu portalach, jest tam multum palaczy którzy są za, a nigdy nawet nie próbowali uprawiać. Prosta sprawa, albo walczysz albo siedzisz cicho wraz z swoimi krzaczkami  B) Ja siedzę cicho ale trzeba popierać i pomagać tym którzy walczą za nas ;)

Opublikowano

chciałem się dołączyć do tej akcji ale jak zobaczyłem że trzeba podać numer pesel to się z tego pomysłu wycofałem nigdy nie wiadomo gdzie twoje dane trafią

Mam nadzieje że w końcu będzie legalizacja konopi w Polsce w niedługim czasie 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

14 latki nie głosuja bo ich głoś jest odrzucany przez system (sprawdza pesel). Chyba że teraz masz 17 lat a w chwili zakonczenia kampanii bedziesz juz mial skonczone 18...

Vito mówisz o tym Martinie który wygrał w totka i jest niemcem?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+