Judaista Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 EMCDDA - agenda unijna zajmująca się problematyką narkotyków i uzależnień, szacuje, że styczność z marihuaną miało 80 mln Europejczyków. Czynienie z tych ludzi przestępców jest fikcją. Czynienie z tych ludzi przestępców jest jak najbardziej realne Fikcją jest natomiast skuteczność tych działań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Super, Martin wygrał w lotka to i zaczyna się dziać, mając nieograniczone możliwości finansowe można zdziałać cuda Jesteśmy coraz bliżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Świetna informacja Jeżeli wypaliło by to a ma bardzo duże szanse to za rok dwa będziemy wszyscy palić lolki z pełną wolnością i uśmiechami na twarzy. Marzy mi sie to by można mieć legalnie w domu krzaczka. Zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Elektroniczny podpis? Kto ma? Nie znam nikogo kto posiada takowy. Nawet jak juz bym miał, to i tak bym nie złozył,kto wie gdzie on trafi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Wiadomo, kto uprawia nie ma elektronicznego podpisu, facebooka itp. ale wolne konopie teraz bazują na tego typu portalach, jest tam multum palaczy którzy są za, a nigdy nawet nie próbowali uprawiać. Prosta sprawa, albo walczysz albo siedzisz cicho wraz z swoimi krzaczkami Ja siedzę cicho ale trzeba popierać i pomagać tym którzy walczą za nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopard Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 chciałem się dołączyć do tej akcji ale jak zobaczyłem że trzeba podać numer pesel to się z tego pomysłu wycofałem nigdy nie wiadomo gdzie twoje dane trafią Mam nadzieje że w końcu będzie legalizacja konopi w Polsce w niedługim czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furion Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Ja tam sie wpisalem kto nie ryzykuje nie pije szampana :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
intruz Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 oddawajcie głosy ! Polska na razie najwięcej podpisów !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kushownik Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Polska najlepsza od zawsze tak było a jak sie juz wpisujesz to pisz dane sąsiada hehe (swiruje) je**c to, 14 latki pewnie glosuja tylko, toc to przypal w uj Link to comment Share on other sites More sharing options...
leśny_skrzat Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 14 latki nie głosuja bo ich głoś jest odrzucany przez system (sprawdza pesel). Chyba że teraz masz 17 lat a w chwili zakonczenia kampanii bedziesz juz mial skonczone 18...Vito mówisz o tym Martinie który wygrał w totka i jest niemcem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.