Macky Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Całkowita prowizorka ale ważne że do przodu skarpetka miażdży hehe
howhigh Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 No niestety mało kasy to i skromna uprawa;) Nie zalezy mi na jakiś super plonach ważne żeby bylo swoje palenie .
Ambasadorka Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Jestem ciekawa tego Duck Foot'a Poczekamy zobaczymy a tym czasem powodzenia, niechaj rosną zdrowe
BA+ON Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 dokladnie diy to potega. no i doswiadczenie duzoi wieksze
Dzielnicowy Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Z doświadczenia w mojej pracy wiem że prowizorki bardzo często najdłużej trzymają i najlepiej się sprawdzają. Powodzenia. Będę śledził.
howhigh Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Siema! Tak jak mówiłem dodam pare nowych fotek co prawda jakość nie powala ale nie mam aparatu tylko telefon może na dniach cos wymodze i zrobie lepsze fotki. Ogólnie planciki mają sie dobrze tylko ducks foot jest troche mały. Ostatnio dodałem do szafki koc ratunkowy wydaje mi sie że bedzie lepiej odbijał światło. Temperatura 26-28 stopni . Co drugie podlewanie dodaje platon k a w między czasie biohomus:) nemesis x color matic : Duck's Foot x ak47 Amnesia Skunk: Niestety jeszcze nie pokazała płci : Wszystkie razem: Następne fotki będę wstawiał raz w tygodniu bo częściej to nie ma sensu. Pozdro!
ubuzububub Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Widze, ze liscie pryskasz woda tam na tym jednym zdjeciu - wielu mowi ze to zle bo dziala jak lupa wiec uwazaj. Ogolnie dobrze, niech rosna, rosna i topy z nich puchna jak szalone ! Powodzenia.
NopainNogain Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 siemanko podaj wymiary tego boxa jezeli mozesz powodzenia !
howhigh Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Długość 26 szerokość 54 wysokość 63. Dzieki
howhigh Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 To już w sumie wole w ogóle nie pryskać. Pewnie wiele to nie da a tylko może zaszkodzic. Dzięki za rade. Pozdro!
Recommended Posts