No wiec już wkurzony tym recznym kopiowaniem zdjec do schowka napisałem skrypt do automatycznego kopiowania z kart, niebawewm zamieszczę.
A roślinki znów przy lampie 😞 Połamałem znów i ponaginałem. Mam linki ale cos nie zmieniają się na zdjęcia gdy wklejam kilka..
No to kolego jest jeszcze coś takiego jak fenotyp i mimo tego iż dana roślina np.z przewagi 70% Indici ale fenotyp może mieć sativy i będzie się bardziej wyciągać, dłużej dojrzewać i tak dalej. I odwrotnie w przypadku shativy o fenotypie Indici 😅 A mało tego możesz mieć trzy rośliny tej samej odmiany a każda z nich będzie wyglądać inaczej i mało tego te pestki będą z tego samego krzaka 😅👍 Wiem dziwny jest ten świat 😅
No właśnie ja będziesz musiał poprawić na bank i widzę że reszta jest niższa i bardziej krzaczasta. A ta pewnie fenotyp sativovy i się tak wyciąga i ja ogólnie polecił bym ci zmienić seedbank bo naprawdę RQS spadła na jakości. Za dużo klientów złapali i idą na ilość i to już nie ten seedbank co kiedyś i to akurat powie ci większość growerów 😅
Recommended Posts