Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Właśnie też tak myśleliśmy ale niby niema blisko pol gdzie coś jest pryskane. Na naszej polanie rosło tylko jakieś zboże ale i tak z 400m dalej. Poza tym skosili je w sierpniu, na glebie też nie widać żeby czymś było pryskane więc mamy zagadkę :rasta:

Opublikowano

Mam to samo na jednej roślinie ma 3 główne szczyty i jeden z nich ma dużo żółtych liści a te zielone są jakieś oklapniete kwiaty atakuje pleśn chyba bo tak to wygląda a flo nie jest zbyt zaawansowane. Wie ktoś co to może być rośliny rosną w lesie na polanie i używam nawozów hesi.

Opublikowano

moze to od kozenia atak jest?

Na to wygląda, ze przyczyny trzeba szukać w korzeniach. Pewnie jakiś szkodnik sie wkradł, szukał info o turkuciach ale nie znalazłem nic czy one są nadal aktywny czy już hibernują czy coś :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po weekendzie wstawie zdjęcia stuporów jak wyglądają aktualnie i grow log będzie skończony.  Przy ostatniej wizycie stupory jeszcze jakoś żyły chociaż bylo widać że kończy sie ich czas na tej ziemi :D

Opublikowano

Te stupory wg mnie dostały po dupie przez mrozy a nie przez jakieś szkodniki.

Miałem klip dagii na dworze, mróz się pojawił wszystkie 5 się zjebały w ten sam sposób co Twoje stuporki

Ważne że coś palonka zebrałeś i będziesz miał co palić stary oby bez przypału pozdro!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema

gallery_26096_320_1730061.jpg

Stupory niestety skończyły żywot nie określając się w ogóle mimo że miały mały dół.

Grow log skończony, wagi nie padaję bo niz nie było ważone :D Do następnego roku ! Pozdro :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+