LepiSie Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 No musze przyznać, że nagrody naprawdę przednie są w tym roku, chyba aż sam wystartuje w tegorocznym C-Cupie
Macky Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Trawka Cannabis Cup to ożywiany trup skasowałem zapis o zakazie pisania w tematach konkursowych. Obecny regulamin Wymaga on odświeżenia, więc na TCC'14 zapowiadam: JESZCZE WIĘCEJ NAGRÓD ! JESZCZE ATRAKCYJNIEJSZE NAGRODY ! JESZCZE WIĘKSZA ŁĄCZNA WARTOŚĆ NAGRÓD ! Oraz odświeżenie regulaminu Zapraszam do komentowania w tematach, który Wam się najbardziej podoba ? Kto zasługuje na 1 miejsce ? Nagrody są podzielone na 3 miejsca: 1 miejsce - Namiot, komplet nawozów Hesi Coco, pestki GHS i inne 2 miejsce - Komplet nawozów Hesi Hydro, pestki 3 miejsce - Nawozy Atami, pestki W każdym pakiecie znajdziecie także breloczki itp. Wysyłka kurierem w 24h* po wylosowaniu zwycięzcy. *dni robocze A i najważniejsza zmiana, puki nie będzie powyżej 20 startujących, nie ma podziału na In czy Out door.
afia Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 może jakąś sondę,jak to zwykle bywało
cheton Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Mi sie zdaje, ze chodzi o to "Wysyłka kurierem w 24h* po wylosowaniu zwycięzcy." Czyli jemu chodzilo o to, ze lepiej zrobic zwykla ankiete, niz losowac zwyciezce.Ty tez pewnie przewidujesz ankiete, ale to co napisales sugeruje, ze wybor trzech pierwszych miejsc odbedzie sie na zasadzie losowania.
Macky Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Faktycznie, upalony pisałem. Standardowo sonda
uciulanygiecik Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 licze na to ze nikt się już nie zgłosi do konkursu, chętnie przyjmę prezenciki
BA+ON Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 non tez taka mialem nadzieje hehe i ze ty uciulany jako stary grower nie bedziesz nic potrzebowac i przekazesz nagrode mlodym (czyt. mi )
uciulanygiecik Opublikowano 31 Października 2013 Autor Opublikowano 31 Października 2013 pfff jaki tam stary grower, raptem kilka upraw za mna w tym tylko jedna z ktorej jestem dumny, nie wiem czemu dostalem range growera tak w sumie no ale zrzekac sie nie bede hehehe wybaczcie off
badgrass Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Czemu są tylko 4 tematy ? Co tak słabo w tym roku ? Nagrody niezłe ale nie ma kto o nie powalczyć..
Recommended Posts