Gość Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak w temacie , Salvia Folium... ciekawiło mnie czy ma coś w sobie podobnego do swojej siostrySalvia Divinorum o dziwo , po nabiciu lufki w której wcześniej była kopcona MJ dostałem efektu otępienia , taki dziwny umysł , może to też być spowodowane efektem lufki po mj ale , po mj bania jest inna ... nie wiem testujcie , nie znalazłem w necie czy jest szkodliwa , wypaliłem jedną lufke ... to by było na tyle . Jakiś efektów nie ma poważnych , kopci się jak każde ziółko zapach nawet nawet ... btw. nie sądzicie już że mnie pojebało totalnie ? boje się że mnie już totalnie pojebało bo palę CenzurA salvie leczniczą
Gość etnozielarz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 U mnie w domu na parapecie, przez wiele lat stała pokrzywka, dopiero po fakcie jak zdechła|: dowiedziałem się że to byl Coleus i że ma takie właściwości. Raz widziałem na bazarze jak je jakaś babcia sprzedawała, ale nie miałem w co go wziać.Można by pochodzić po kwiaciarniach , i poszukać, był by od razu gotowy materiał do testów. Pani w kwiaciarni też powinna wiedzieć czy sprzedaje C. Blumei czy jakiś inny
Recommended Posts