No lampa swoje napewno zrobi, ja na razie to wiem co jest pięć w teori bo to moja pierwsza uprawa doprowadzona tak daleko ponieważ wcześniejszą musiałem przesadzić na zewnętrzny i rosną do tej pory, tylko to sezonówki i już mają po metr ale jeszcze nie kwitną. A te mają dzisiaj 43 dzień i zobaczymy co z tego wyjdzie bo ja lecę na mineralnych od TA Terra Aquatica tripart i dużo osób je chwali ale zobaczymy po rezultatach😅😉😁
Top.. Heaven.. Bloom.. I jakiś malutki gratis boost.. Dokładnie jak mówisz końcówki popalone.. Używam konewki litr z hakiem jedna daje 2-3ml każdego a druga sama woda 🙂
Dziękuję za post.. Próbowałem wielu nawozów i nie było takiego efektu jak biobizz jedna roślinka z dwa razy grubsze topy niż wcześniej a plony wstyd mówić 🤣 ale lampa też teraz z 100w na 250w
Siema i ja z tego co wiem to nie powinieneś do końca rezygnować z grow, zjedź w dużo w dół z zalecanej ilości tak na ćwierć zalecanej dawki. Micro a co do reszty to się nie wypowiem bo lecisz na organicznych a ja jak do tej pory to leciałem na mineralnych i dopiero do tej nowej uprawy zamierzam zabrać się na dwóch krzakach na biobizz. Dlatego obserwuje ale się nie udzielam bo nie chcę ci pisać śmieci 😅😉
Siema ryjku wędzony 🤣🤣 tak zawsze witał się muj kumpel do palących trawkę😉 Powiem ci że tak się zastanawiałem czemu nic nie prowadzisz a tu boczkiem boczkiem i wyskakujesz prawie z pełnoletnią panną😅 jak na problemy które opisujesz to nie jest źle i teraz powinna wystrzelić no ale się okaże 😁 trzymam kciuki za duże kolby i niech moc będzie z tobą 💪👍😁
Dzień 60 - 26/34
Sprawdzilem PPM run-offu bo trochę te liście zaczęły marudzić, i był wysoki (1700). pH w normie, więc podlewam już do końca tylko kranówką. Zapowiada się ładnie - wiem że popełniłem trochę błędów, więc następnym razem powinno być lepiej
Recommended Posts