-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez MakaPaka · Opublikowano
Dzień 48veg Temperatura w dzień 26-28/ noc 18-21 Wilgotność 63/70 VPD ~1.1 Weg. się przedłużył z powodu urlopu. Po powrocie dziewczyny wymknęły się z pod kontroli 😄 Wygoliłem znacząco i dałem pod siatkę. Jedna na środku miała źle ustawione podawanie wody i trochę za wysokie ph w ziemi, zobaczymy jak się podniesie. Poczekam chwilę aż się każda uspokoi i przełączam na kwitnienie. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elo no i mamy 7 dni później jutro ścinka frost gorilla bo ma 10% bursztynu ja więcej nie potrzebuje a bananie czyli ta z tyłu czeka do piątku max IMG_4650.mov -
Przez fredom18 · Opublikowano
Witajcie. Jako że za pierwszym razem popelnilem kilka blędów postanowilem zrobić fotorelacje. Myśle że już wyjdzie tak jak ma być. w radzie czego proszę o pomoc. Box ok. 2.3m2 znajduje sie w grazu, ogrzewam go piecykiem gazowym na butle. przed wlotem powietrza do boxa jest zrobione pudlo w ktorym miesza sie cieple powietrze z zimnym i wlatuje okolo 20 stopni. Lampa agrolite QB730 - 720w 2.9 Wyciąg jest na około 80/100m3/h wiecej nie dam rady bo nie nagrzeje, dlatego dodatkowo co2bag mieszające 2x Swiatlo 24/0 doniczki 7l komplet nawozów t.A triPart GHE ziemia - biobizz light-mix Odmiany: 18 x gorilla Glue xl auto 4 x Strawberry Amnesia auto 8 dzień od wyjścia z ziemi. Temperatura od 20 do 26 stopni wilgotnosc od 50 do 70. podlewam woda z kranu odstaną jeden dzien. Jeszcze nie dawalem nawozow. Czy może ktoś pomoc i napisac kiedy i jak je stosowac i co ile? Nie chce popalic jak poprzednio. Wiem slabe zdjecia. za jakis czas beda lepsze
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts