Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

odświeżacz usuwający zapach

Recommended Posts

Opublikowano

Witam.Ostatnio oglądając telewizję natknąłem się przez przypadek na reklamę Ambi Pur Freshelle,który jest produktem nr.1 na rynku niemieckim.I który przede wszystkim podobno najpierw usuwa nieprzyjemny zapach.Pewnie nie jeden z was widział już tą reklamę bo bardzo często ją puszczają na TV.Moje pytanie brzmi,czy podczas fazy kwitnienia roślinek ten preparat zda egzamin i usunie chociaż w sporym stopniu niechciany zapaszek w pokoju którym znajduje się growbox ? Próbował ktoś z was podobny lub taki preparat ? Proszę o pomocne opinie a i jeśli chodzi o filtr węglowy to on nie w chodzi nawet niestety w grę więc szukam jakieś alternatywy :(

Opis produktu:

Źródła nieprzyjemnego zapachu w domu:
Wiele czynników może wywoływać nieprzyjemny zapach w zamkniętych pomieszczeniach. Problem mają nie tylko posiadacze czworonogów, ale również miłośnicy sztuki kulinarnej, czy palacze papierosów. Jak najskuteczniej zwalczyć nieprzyjemny zapach, który towarzyszy wielu codziennym czynnościom? Rozwiązaniem jest nowy i rewolucyjny produkt Ambi Pur Freshelle, o wyjątkowym działaniu.

Przełomowa technologia i elegancki design:
Ambi Pur Freshelle to nowy odświeżacz, który najpierw eliminuje nieprzyjemny zapach a później zastępuje go przyjemną wonią. Koniec z chwilowym maskowaniem. Po zastosowaniu produktu, jego aktywne składniki wyłapują nieprzyjemne zapachy znajdujące się w powietrzu, trwale je usuwając. Ich skuteczność gwarantuje zastosowanie dziesięciokrotnie wyższej, niż w innych odświeżaczach, zawartości czynników odpowiedzialnych za ten proces.

Opublikowano

sranie w banie. Pamiętaj, że reklama kłamie.

Możesz tylko maskować zapach, ale i tak i tak będzie wyczuwalny.

filtr węglowy lub ozonator to jedyne skuteczne sposoby

Opublikowano

a patent z matą do okapów z węglem aktywnym?? Ja dałem za taką 25 zł w sklepie nie dla idiotów - i tylko dlatego, że była z filtrem węglowo/tłuszczowym.

Dlaczego przekreślasz filtr węglowy??

Opublikowano

Filtr węglowy wymaga w miarę mocnego wiatraka lub wentylatora ,który da radę przepchnąć przez niego powietrze a to robi trochę hałasu. A u mnie musi być całkowicie wszystko dyskretne.

Opublikowano

A może ktoś poleci jakiś bardzo cichy wentylator żeby dał rade przedmuchać filtr węglowy.(Musi być bardzo bardzo bardzo cichy)

Opublikowano

maly filtr z maty, taki do okapow nie trzeba wentyla mocnego, musi wolno płynac powietrze zeby przefiltrowac a nie przepchnac a opory powietrza ma małe. Tani i starcza do małych boxikow

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+