-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Jebaniec · Opublikowano
Zapowiedziany wizytor zmusił mnie do przeniesienia na jakieś 14h z 22-28*c do 8-10*c mam nadzieję że nic dziewczyna nie zaszkodzi bo to ostatnie 1-2tyg do żniw. -
Przez fredom18 · Opublikowano
Up. Zostało 17 sztuk Dzień 17 i 13 Zmieniłem światło na 18/6 10 x Critical Kush od barney's farm 5 x OG Kush x OG Kush 1 x Amnesia od seed stockers 1 x Black Domina x Critical FV Wleciało 80 automatów które polecą za 2/3tygodnie na outdoora. Te doniczki z baniek 5l mają około 4,5l. Wydaje mi się że krzaczki trochę zwolniły. Czy mogły korzenie wykorzystać już doniczki do końca? planuje ze przesadzić do 11l dopiero za 2 tygodnie. Jak myślicie spowolnie je tymi 4,5l doniczkami ? Relacje z oudoora pewnie nie będę robił. Chyba że chcecie \? Sam dla siebie nie będę tutaj wrzucał fotek. -
Przez kolober · Opublikowano
Elo420 Wczoraj robiłem topping ostatniej Blue Cookies i ją postanowiłem poprowadzić w starym stylu mainlining Nugbucketsa. W ten sposób będę mógł porównać dwa style oldschool i newscool🔥 Wstawiam link do filmu z tego treningu i pokazuje czym się różni a efektu końcowego sam jestem ciekaw 🤔😉😁. Dlatego że raz już prowadziłem tak rośliny co z resztą pisałem wcześniej ale wtedy popełniłem parę podstawowych błędów. I myślę że doświadczenie które wtedy zdobyłem pozwoli osiągnąć o wiele lepsze rezultaty 😉 a teraz link i zdjęcia: -
Siema 👊 Dzisiaj jest drugi dzień ósmego tygodnia od flipa czyli drugi dzień szóstego tygodnia właściwego kwitnienia. I jest pięknie 😉💪 Skunki z dnia na dzień nabierają wyraźnie masy i żywicy a California od kąd zacząłem podawać wodę demirelizowaną wyraźnie przyspieszyła. Zaczęła produkować żywicę na tych dużych liściach wiatrakowych a do tego pachnie niesamowicie pomarańczą imandarynkami 😁🥰 ale wyraźnie będzie musiała dłużej postać w namiocie. -
Siema 👊 a nawilżacz który zamówiłeś ma możliwości podłączenia pod GGS-a?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts