-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
20260308_185904.mp4 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Wczoraj podlane 1,5 l na głowę. Woda plus Acti-Vera 2ml/l -
Przez Rysiu · Opublikowano
Obserwuj jak będą pod siatką. Tak jak mówisz, wyjdzie w praniu. Może starczy 6 tygodni, może 8. Czekaj aż ładnie wypełnię przestrzeń pod siatka i nad siątką zrobi się ładny trawnik. Doniczki spore. Jak byś je wolno puscił, to by mogły niezłe krzaczory urosnąć, chociaż miejsca trochę mało w boxie. Zobaczymy jak będzie i czekamy na następny update. Lampka mogłaby być mocniejsza. Te 100W na 0,5mkw troszkę mało. Dawaj ją na maksa od początku. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 35.. Dzisiaj wykonane podlewanie: 550 ml wody + cal mag 0,5 ml/L+ bio heaven 4ml/L.. Ogólnie to weszły w stretch i zaczynają się wyciągać 🙂 Fajny widok się robi 😈 Troszkę liści zdjęte w górnej części aby odsłonić kwiatostany.. Fajny wysyp kwiatów 🙆 Zmiany na liściach tylko u dwóch z tym że u jednej mały.. u drugiej większy.. 🤷 Nie wiem dlaczego bo cal mag cały czas podawany.. w podlewaniu i dodaje do nawilżacza.. Temperatura 25,5-26,5 st Wilgotność 60-62% Ogólnie jestem zadowolony i nie spinam się tymi brakami.. tym dwóm podałem dodatkowo odrobinę Grow i zobaczę przy kolejnym podlewaniu.. 😉 Miłego weekendu 👊
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts