-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Ja znowu lubię się bawić uprawą i jak do tej pory każdą uprawę prowadzę inną techniką i sobie porównuje. Ale jasne każdy ma swoje style uprawy i skoro sobie opracowałeś jakąś drogę która ci odpowiada to pewnie. Ja się jeszcze bawię bo co ja uprawiam ? Można powiedzieć że parę dni😅😉 A mineralne nawozy spoko opcja i jeszcze jak je wyczujesz to nawet nie potrzebujesz pomiarów robić przy podlewaniu😉 przynajmniej ja tak miałem przy tripart od TA Terra Aquatica GHE i też zajebiste i tanie nawozy. I tak naprawdę to na trzech butelkach Grow,Micro i Bloom możesz uzyskać podobne jak nie lepsze rezultaty jak ja teraz na pełnej organice. A kosz w sumie o połowę jak nie więcej jest mniejszy a co do Hydro to tylko z uwagi żeby sobie porównać. Bo w sumie jak masz cały sprzęt i brakuje tylko Hydro to już nie wielki koszt😉. Dobra mordeczko z farcikiem i trzymam kciuki za grube baty🔥💪👊 -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
@koloberno ja nie wydziwiam. Nie ma to jak klasyczna uprawa w ziemi. Nawozy mineralne mi się sprawdzają i czuję się w nich jak ryba w wodzie. Jakoś mi nie po drodze zaczynać przygody z wiedzą od początku biorąc np. pod uwagę hydro bądź nawozy bio. -
I jeszcze warunki i w tej chwili pokazuje mniej bo miałem otwarty Box ale staram się mieć temperaturę w granicach 27°-28° stopni i VPD wzrasta w okolice 1,2kpa z tym że teraz po toppingu opuściłem lekko ppfd bo o -40ppfd. Dlatego też jest troszkę chłodniej ale zaraz zniweluje to wyciągiem. -
Siema👊 Dzisiaj dwie Californie Orange miały przeprowadzony topping i Skunk Kush2 zrobiłem trening LST. I co najlepsze u Californi1 a tak naprawdę to ta co była dodatkowapo toppingu z jednego odrostu wyjdą trzy szczyty. Mega silna roślina i cieszę się że zdecydowałem się na zamianę bo to będzie smok💪🔥😉 I jak zawszę poniżej link do filmu 😉: https://youtu.be/rLa6shX_oOI?si=QhIKXQyi-EakCCS2 VID_20260208_154620.mp4 -
Dlatego od razu miałem zwałe tym bardziej że na zdjęciu widać nogi i na bank nie są damskie 🤣🤣🤣 A co do filtra to myślałem o takim jak karmiłem mineralnymi. Ale przerzuciłem się na organike i pomysł odłożyłem na inny etap upraw😉 I zaczyna mnie kusić coraz bardziej uprawa hydroponiczna ale to też jeszcze chwila😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts