DisQ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaką forme ma hash... czy kruchą czy plasteline ?
upp Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 hehe powiem tak , dobry hasz jest twardy ( nie jak kamień) , gdy trzymasz go w palach ma sie roobic miekki nie dosc bardzo , ale miekki od temperatury ciała na dłoniach . ten bardziej gorszy jest na samym poczatku bardzo mocno twardy ( prawie jak kamień) ja nazywam go "zlezały hasz" bo po podgrzaniu ogniem lekko sie kruszy i trzeba mocna scisnac w palcach ten "hasz" zeby zlepić w plastelinke jak opisalem to w pierwszej , lepszej jakosci . nie daj sie wykiwac na twardy hasz , twardy nie znaczy dobry . takie moje zdanie
cocaa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jeszcze nie slyszalem o zlezalym a tez palilem kilka lat roznego rodzaju hasz...
DisQ Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 U dilla ciężko z haszem. Trudno u mnie dostać go. No i w sumie na zbyciu zawsze jest tylko ta twarda gruda za 20 zł. :s Po podgrzaniu i dobrym rozkruszeniu da się to tylko palić. Smak za to wyśmienity. Pod tym względem uwielbiam go.
Kodeina Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 u nas na to kebab mówili rozgrzewasz hash w rękach i mieszasz z weed aż wyjdzie takie cos co wygląda dosłownie jak kupa i z tego wiadro łapiesz i nie ogarniasz nic tylko cały czas trzeba grzac zapalniczką bo sie nie przepala.
Recommended Posts