Szukam i kombinuje, ale to najprawdopodobniej stres z prześwietlenia. Nie warto się sugerować za bardzo miernikami w tel jak nie masz odpowiednich czujników. Z czego wiem to nowsze modele jabłuszka mają takie bajery. I to by była w sumie przyczyna tego że są takie małe. No ale to tylko spekulacje
Elo420👊
No i maluszki siedzą w docelowych donicach💪👍 Wsadziłem po dwie siewki do jednej donicy 12l, za jakieś 7-10 dni będę robił selekcję naturalną czyli teoria darwian , słabi do piachu😅 a z resztą tak jak pisałem już wcześniej. Tego sposobu nauczyłem się jak nie byłem świadomy że kupuję pestki w lipnych seedbankach na przykład monkey Seeds gdzie z 3 pestek wychodziła jedna😅 I zobaczymy jak się rozwiną te tutaj bo widzę jak na razie że one są prawie jak klony i nie wiem czy będzie sens tak robić z pestkami od THC-THC 😁 😉 bo to jednak są straty. A to już druga uprawa od nich i mam 100% kiełkowania i w tej gdzie są Fast Hazy widać że te rośliny są silnie i mają dobrą genetykę 👍😁💪
I jutro będę sprzątał i przenosił boża do drugiego pokoju 😁😅👍
Lej po połowie dawki co drugie podlanie. Jak będzie za mało to zwiększysz dawkę. Co to za ziemia? Ile kosztowała?
Tej większej już chyba czegoś brakuje patrząc po liściach.
Miałem tego auto skywalkera. Kawał krzaka potrafi wyrosnąć przy dobrych warunkach.
No zobaczymy co z tego wyjdzie. Compo sana do roslin zielonych i palm to jedyna marketowa ziemia którą dobrze wspominam. Fajnie w tym rosło. Mieszałem ją jeszcze z perlitem i włóknem kokosowym. Bez nawozów mogą być niedobory w późniejszym stadium rozwoju.
Jak box masz 50x80 powierzchni to mogłeś dać znacznie większą doniczkę. Ile wysokości ma ten box?
Świeć cały czas 18/6.
Recommended Posts