Macky Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zakończenie Out-Door CUP'10 I miejsce - Bebook II miejsce - Zomel & Funkadelic III miejsce - Saatori Gratuluje zwycięzcom i proszę o podesłanie mi na priv adresów do wysyłki nagród.
Gość Saatori Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dzieki wszystkim co na mnie glosowali i gratuluje kolegom wyzej mam nadzieje, ze za rok spotkamy sie znowu i w wiekszym gronie
Bebook Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Równiez bardzo dziękuje za oddane na mnie głosy, oraz gratuluje towarzyszom biorącym udział w konkursie.Mam nadzieje za rok poziom bedzie znacznie wyższy i że bedzie sie to rozwijac razem ze sceną konopna...Choc za rok pewnie juz udziału nie wezme to miło sobie wpisac w cv out Cup Winner heheheNapisze jak dojdzie paczka i co doszło w tej paczce Jeszcze raz dziekuje...
Reaper Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dziękuje tym którzy głosowali a dla kolegów z podium gratulacjeTeż napisze jaka nagroda za 2 miejsce
Reaper Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 SiemanoPaczka przyszła dzisiajPower Plant x Afghan (reg) 3 pestki (gratis)Lemon Skunk (fem) Green House Seeds 5 pestekPower Flower (fem) 1 pestkaICED Grapefruit (fem) 5 pestekByły jeszcze bletki SOFT SECRETS ale nie ma ich na zdjęciu bo Zomel zajebal
Bebook Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Przyszła taka o to paczka z zestawikiem nawozów do hydro HI-PRO, jakis dwuskładnkowy a+b, ph down, ukorzeniacz i costam jeszce co nie wiem co to Dziękuje organizatorom, także sponsorom...
Gość Saatori Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja dzisiaj odebrałem paczuszkęwielkie dzięki organizatorzy ! 10x mataro blue femije***a poczta połamała mi pudełko hehe
Recommended Posts