Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Palenie w grupie od 5 do 12 osób, dobrze spędzony czas.

Recommended Posts

Opublikowano

Ja tylko palę w grupie 5-15 osób. Różnie, też lubimy się poszwędać, popatrzyć na piękne widoki, czy poudawać małpy w lesie.

Jak graliśmy w chowanego to nie umiałem nigdy powstrzymać śmiechu, ale wkręty niezłe są.

No i oczywiście pozostaje, ławka..

Ławka, bron, gibon, dobre towarzystwo, wspólna zajawka ;d

Opublikowano

z tym asg może być zajebisty pomysł ale z tego co wiem to żadna grupa nie wpuści Cię jeśli będziesz po wpływem jakiegokolwiek środka odurzającego

Opublikowano

ja akurat szukam chetnych do akcji autostop amsterdam. mam zamiar zebrac kilku ziomusi, podzielic sie na 2-4 grupy po 2 osoby i udac sie w wyscig stopem do amsterdamu, i oczywiscie druzyny rywalizuja ze soba, kto pierwszy w amsterdamie. oczywiscie wszystko na okreslonych zasadach :)

Opublikowano

Nie zwlekaj, na Paintballu mieliśmy taką wczuwkę że w 2 z kumplem łotaliśmy 5 ziomków z innej drużyny i był fun po pachy :zjarany: W weekend za to idziemy po jaskiniach pobiegać w Ojcowie :zmiazdzony:

Opublikowano

mmm, dobra opcja z tymi jaskiniami, niestety nie takie warunki jak trzeba .. ;d mazury.. ;p

@jotjotjot1 bez kitu hardcore, mmm tylko potrzeba na to sporo czasu wolnego, gdzie ciagle szkola, praktyka na zmiane, i oczywiscie 18 lat musisz miec juz, a nie wszyscy odemnie są pelnoletni ;d ładnie, ładnie.. piszcie dalej ;]

Opublikowano

Doremu

A ty myślisz że ktoś będzie sprawdzał czy ty jesteś pod wpływem czego kolwiek ?? hehehe ja na spotkaniach ASG i paintbalowych nawet wóde piłem!
o paleniu to już nie wspomne hehe oczywiście nie normalnie przy ludziach paliliśmy tylko przy aucie z ziomkami , trochę z dala
.

jeździło się swego czasu na ustawki do lasu :D [haha jaki rym] w paintbala postrzelać to były na prawdę niezłe klimaty można sobie ostro powkręcać do głowy

ja to jak się zbakałem to miałem klimat że jestem jakimś komandosem i się tak wczuwałem że nawet się poruszałem całkowicie inaczej hehe albo jak się gdzieś ukrywałem w dziurze czy gdzieś a tu ktoś zaczął koło mnie chodzić i mnie nie widział to też adrenalina rośnie niesamowicie hehe jak by się było na prawdziwej wojnie
ogólnie fajna akcja z ziomkami pobiegać postrzelać trochę do typów
zawsze takie rzeczy lubiłem robić ale na zajebce to już wyższe loty hahaha

w chowanego czy podchody też dobra opcja ale w to to się akurat od dziecka nie bawiłem :laugh:

Opublikowano

no siema ja popieram takie cos sam z ziomkami.smigamy upaleni w jakies wyprawy, po lasach itp... i też od 16 do 20 lat mamy :D,mysle ze z kumplami zkozystamy tej opcji podchodow w nocy!!

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+