Ogólnie polecam ci zmienić te zjebane nawozy biobizz na GHA TA Terra Aquatica pro organic. I wiadomo jak masz jeszcze stare to je wykorzystaj ale jak będziesz kupował następne to zmień je w huj. Te co ja używam są o wiele bardziej efektywne i efektowne a za razem o wiele tańsze
To dla microorganizmów jest pikuś i śmiało sobie z tym poradzą. I w przyszłości polecam ci do pełnej organiki dodaj grzyby trichoderma możesz kupić koncentrat np. firmy Vital ale 25g kosztuje 45e. Dlatego ja zamawiam tricologic od GHA TA Terra Aquatica i za 50g zapłaciłem niecałe 20e a na 10l dajesz 1 grama. To pomaga rozkładać nawozy i ochrania roślinę przed patogenami i możesz ją dodać w każdej chwili. I ja jeszcze kupuję mikroryze od dinamico a to zwiększa system korzeniowy bo łączy się z korzeniami i pozwala na lepszy i większy pobór wody i substancji odżywczych co przekłada się na większy plon
No rośnie rośnie i to jak wściekłe , nic nie będę regulował tym razem tak jak piszesz , wczoraj mierzyłem po podaniu nawozów ph metrem adwa ad 12 i pokazywało po dodaniu nawozów 7
Recommended Posts