-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez EndriuBp · Opublikowano
Z naświetlaniem 20/4 to nie wiem, bo ja gołym okiem widzę przy 18/6 kiedy rośliny idą spać. Z 1-2 h przed gaszeniem światła one już więdną w oczach. Rano przed lampą już stoją i czekają. Śmieszne to , ale zapewne przyzwyczajenie do 20/4 da podobny efekt. Będą spały krócej :Do A lampę? Chłop daje na 115% , ja swoje zrobię na 200 🙃 -
Ekhm ja jak już popełniam wszystkie błędy przy jednej uprawie, to nawet suszenia nie mogę sobie odpuścić haha. Przedwczoraj zacząłem skubać i smakować Phoenix, znaczy nawet nie wiem na 100% jakie to nasionko, bo miało być auto, a wyszło z manualną skrzynią biegów lol. Więc 6ty dzień suszenia i wilgoć spada 54% , mówię nie uja, nawilżacz na 100% na chwilę , a że przez tą chwilę zdążyłem wyjść z domu, po 3h jak już doszedłem do siebie, to wróciłem na chatę a tam 95% i aż cieknie wodą z topów 😂😱 szybka wentylacja i udało się utrzymać przez noc bezpieczne 60%. Zapewne głupim błędem dałem kolejne dni suszenia , czyli powinny wyjść na + lol. -
Tą z AliExpress poleciłeś i ona śmiga super, tam teraz mają właśnie 3 lampy. Muszę trochę skontrolować czy któraś nie pali hehe. -
Od kumpla dostałem namiot 60/60/180 i jakąś lampę z Temu , tam nawet tabliczki znamionowej nie ma hehe. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Ty mówisz że w Polsce legalna ? Mam wrażenie że ty to jesteś jakaś forma eksperymentu 😂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts