-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Patrzyk · Opublikowano
Lampa Mars Hydro 1500 fc evo 150 wat namiot 80x80x160 4 roślinki mam 80 procent mocy 25 cm nad środkowymi szczytami, ustawiłem od wczoraj na 18/6. Nawozy to guanokalong grow guano powder guano vegperls ,cal mag bioobizz , batboost od guanokalong. No i dolomit raz n jakiś czas sypnąłem małą łyżeczkę… Teraz leje samą wodę z batboost -
Przez Rysiu · Opublikowano
Zajebiście ładne. Ja dopiero co miałem auto critical orange punch. Zaczął kwitnąć po 14-16 dniach. Razem z exodus cheese.auto. jak te nie kwitły po 50 dniach, to to nie są automaty. Zmieniaj im na 12/12. Ale wrażenie robią dobre 🙂 Jaka lampa, powierzchnia, nawozy?? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Fajnie wyglądają w szeregu od najwyższej do najniższej 🙂 Ładna zieleń. Zdrowa. A Vito i Macky to chyba jednak dwie różne osoby. Tak cos kojarzę. Vita juz ze dwa lata nie ma. Amba jakis czas temu się pojawiła pod innym nickiem. Co to z białe małe cholerstwa?? -
Oglądałem rośliny i zauważyłem włoski to chyba dobry znak. -
Auto Critical Orange Punch Od dutch Passion. Nie wiem co poszło nie tak. Czyli zmienić światło na 18/6 i czekać ? Azot podawać normalnie czy odstawić? Co zrobić?
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts