Jump to content
centrummarihuany

thc-thc

ganjafarmer

Recommended Posts

Nie, dane nie sa nikomu udostępniane, to po pierwsze. Po drugie, system sklepu jest tak skonstruowany, ze jest to niemozliwe zeby wykrasc jakies dane. Po trzecie, policja nie ma prawa nas kontrolowac i sprawdzac danych klientow, poniewaz dzialamy legalnie i nie maja podstaw prawnych by to zrobic. Po czwarte, nawet jakby ktos chcial sprawdzic dane klientow, to bez naszego pozwolenia nie ma takiej mozliwosci, poniewaz caly sklep jest zabezpieczony baaaardzo skomplikowanym haslem i systemem szyfrowania SSL, ktory uniemozliwia szelkie próby włamania. A my najzwyczajniej w swiecie nikomu nie udostepnimy hasła (yyy.. zapomniałem? :)). Po piąte, zawsze możesz prosić nas o usunięcie konta.

Pozdrawiam!

Bardzo mnie to cieszy :) Na 10 nasion wykiełkowało 10. Szkoda, że gratis nie był związany z zamówieniem ale to gratis więc nie można wymagać. Pozdrawiam

• 3 weeks later...

W poniedziałek zamówiłem, dziś paczuszka doszła, wiec bardzo szybko :). Kontakt, hmmm, zamówienie bez zbędnego pieprzenia, jak we wcześniejszym zdaniu napisałem błyskawiczne . Dostałem gratis 3 pesteczki Swiss Mix i blunta :). Jedyny minus, to inna odmianka niż zamawiałem. Miał być White Master, a jest DRxWM. No cóż, nie gniewam się hehe, niech i tak będzie

Może ten krosik przejął potencjał od WM

Na temat kiełkowania się nie wypowiadam, gdyż jeszcze tego nie robiłem, ale pestki od Grzesia, wiec chyba nie trzeba :ganja:

Opinia tylko tu niestety :) ale pozytywna :D

• 2 weeks later...

Witam, aktualizuje opinie;) Nasionka pekaly prawie wszystkie, jakos 95% kielkowalnosci, wiec wynik jak najbardziej zadawalajacy. Maly minus to byla niezabezpieczona odpowiednio paczka, mogla byc tam jakas folia babelkowa poniewaz poczta pozbawila mnie 1 i 1/2 butelki nawozu. Kontakt w miare mozliwosci, wiadomo nie kazdy siedzi 24h przy monitorze. Ocena koncowa 4+/5. Goraco pozdrawiam farmera i zachecam do zakupow.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...