Rafau Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Witam jest to moja 2 uprawa, pierwsza skończyła się na 2 facetach;/Box:70x40x46 wys,szer,dłu.Oświetlenie: HPS 70wCykl naświetlania :14/10 (test)Donica:20LTrening: tylko mocne LST (tak jak lubię)Nawozy:WEG: Biohumus forteFLO: Florovit do kwitnących dodatek planton K i na koniec ripenw donicy były 4 rośliny zostały 2, damka i facet innym 2 panom podziękowałem;]nie pytajcie dlaczego zaczynam dopiero teraz growloga po prostu wcześniej nie mogłem
Rafau Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 20 dzień w boxie u góry damka i niżej facet damka z bliska /admin - zdjęcia wygasły/
Rafau Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 23 Dzień Leje we wtorek ostatni raz biohumusem a później już tylko florovitem i plantonem K /admin - zdjęcia wygasły/ liczę że ktoś się zainteresuje growlogiem:)
Rafau Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 27 dzień Roślinki lecą Damka Men Razem Trening mojej suczki /admin - zdjęcia wygasły/ komentować
Rafau Opublikowano 25 Października 2009 Autor Opublikowano 25 Października 2009 Dzień 31 Roślinki rosną w oczach,zapach niesamowity white russiana:🙂 Damka Razem i ocb dla porównania:) /admin - zdjęcia wygasły/
Rafau Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 36 Dzień Wcześniej nie potrzebnie wyciągnąłem szybę przez co teraz mam popalonych kilka liści :? ale szyba już z powrotem na miejscu teraz pytanie do doświadczonych growerów czy topy mogą dotykać szyby?? bo u mnie już dotykają;/ coś duży ten WR /admin - zdjęcia wygasły/
Rafau Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Dzień 38 Wrzucam fotki połamanej rośliny 😢 Obrażenia jakie doznała to: -złamanie głównego szczytu :? -po przypalane dwa szczyty :? -po przypalane liście :? -jedno odgałęzienie zostało ucięte przez szybę :? CUD ŻE ROŚLINA DALEJ ŻYJE CHOĆ POŁAMANA MA DALEJ WIGOR :] /admin - zdjęcia wygasły/
Rafau Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Dzień 44 Roślinka kwitnie ale powoli jednak ta awaria z szybą jej troszkę zaszkodziła ale moja suczka jest bardzo wytrzymała i widać że mnie lubi /admin - zdjęcia wygasły/
Rafau Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 DZIEŃ 60 Mała zaczyna wyglądać 😄 narazie jedno foto bo baterie w aparacie padły jutro wrzucę więcej fotek:) /admin - zdjęcia wygasły/
Rafau Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Dzień 61 Wrzucam więcej fotek tak jak wczoraj mówiłem:) niektóre liście są po przypalane podczas wypadku z szybą także luzik i 2 większe się przypaliły bo roślina zaczyna przerastać boxa /admin - zdjęcia wygasły/
Recommended Posts