Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam, czy po połknięciu worka z trawa( bylem zmuszony to zrobic,ponieważ był przypał), czy jezeli po połknięciu nie zwymiotowałem spowrotem tego, czy nic sie nie staniei nastepne pytanie czuje jakby mi sie ten worek zatrzymal w gardle takie glupie uczucie, czy ktoś ma jakies pomysły jak to wyciagnąc albo połknąc do końca jeżeli to mi sie zatrzymało ?

Pozdrawiam

Opublikowano

predzej wmawiasz sobie ze ci sie w gardle zatrzymal, ogolnie to zjedz cos albo sie nabij i jak przejdzie to lajt a jak nie to sie pozygasz.

Wyciagnac hmmm .... 2 palce w usta i dajesz albo czekasz az sie wszystko rozpusci.

Opublikowano

no wlasnie jem pije i nic spalem nawet z tym i nadal czuje takie glupie uczucie w gardle moze sobie podraznilem ? bo ten worek strasznie cięzko przez gardło przechodził.

Opublikowano

Jak połknąłeś plastikową torebkę, to masz duży problem. W takich przypadkach należy skonstatować się z lekarzem. Jak będziesz miał szczęście, to wydalisz ją z kałem.

Opublikowano

kiedys gosciu połknoł worek z 5 fety i po 5 minutach torebka na tyle sie rozpuscila ze feta zdazyla zadzialac i gosciu wpiepszyl policjanta bo sie nacpal.

Mozesz miec bule przycha itp ale ogolnie to foliowka sie rozlozy :D jak chcesz to mozesz pic duzo pepsi to ci jeszcze bardziej zwieszky dzialanie kwasow w zoladku.

Opublikowano

Nie słyszałem jeszcze o tym, żeby woreczek foliowy rozkładał się w organizmie. Nie ma takich enzymów ani bakterii. A problem możesz mieć z tej racji, że woreczek może ci się przykleić np. do jelit i zrobi się zapalenie.