Miuosh Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Witam, czy po połknięciu worka z trawa( bylem zmuszony to zrobic,ponieważ był przypał), czy jezeli po połknięciu nie zwymiotowałem spowrotem tego, czy nic sie nie staniei nastepne pytanie czuje jakby mi sie ten worek zatrzymal w gardle takie glupie uczucie, czy ktoś ma jakies pomysły jak to wyciagnąc albo połknąc do końca jeżeli to mi sie zatrzymało ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 predzej wmawiasz sobie ze ci sie w gardle zatrzymal, ogolnie to zjedz cos albo sie nabij i jak przejdzie to lajt a jak nie to sie pozygasz. Wyciagnac hmmm .... 2 palce w usta i dajesz albo czekasz az sie wszystko rozpusci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 spróbuj to wyzygac albo wysrać. myślę ze którąś strona musi wyleciec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miuosh Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 no wlasnie jem pije i nic spalem nawet z tym i nadal czuje takie glupie uczucie w gardle moze sobie podraznilem ? bo ten worek strasznie cięzko przez gardło przechodził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Envie Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Jak połknąłeś plastikową torebkę, to masz duży problem. W takich przypadkach należy skonstatować się z lekarzem. Jak będziesz miał szczęście, to wydalisz ją z kałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miuosh Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 a niby czemu mam duzy problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulJah Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Heh nie wyobrażam sobie połknięcia woreczka strunowego to musi być ch..... uczucie :zrzut: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koks Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Woreczek zostanie strawiony, przecież to tylko kawałek cienkiej foli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 kiedys gosciu połknoł worek z 5 fety i po 5 minutach torebka na tyle sie rozpuscila ze feta zdazyla zadzialac i gosciu wpiepszyl policjanta bo sie nacpal. Mozesz miec bule przycha itp ale ogolnie to foliowka sie rozlozy jak chcesz to mozesz pic duzo pepsi to ci jeszcze bardziej zwieszky dzialanie kwasow w zoladku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Envie Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Nie słyszałem jeszcze o tym, żeby woreczek foliowy rozkładał się w organizmie. Nie ma takich enzymów ani bakterii. A problem możesz mieć z tej racji, że woreczek może ci się przykleić np. do jelit i zrobi się zapalenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.