Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Uświadamianie rodziców

Recommended Posts

Opublikowano

mi jak babka planta znalazła w szafce to ją zawołałem pokazałem kilka raportów i się ogarnęła

ogólnie to nie wiem czy moja mama wie, że palę, chociaż jak znaleźli planta to się zapewne domyślili

No ze chciales se zrobic nielegalne sznurówki

:zbakany: :zbakany:

A ociec beke mial ze niby jestes jakis Paul Escobaro czy cos w tym typie?

• Replies 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

ja jeszcze jestem na ich garnuszku także wiesz :D opłacają studia itp :P ale oni myślą że marihuana zabija i jest furtką do innych narkotyków :) np pytam się mamy jak myśli czy marihuana zabija? to powiedziała że tak. pozdro :) już ją od kiklu godzin namawiam żeby chociaż obejrzała filmik The Union to nie da się namówić :/

Opublikowano

No to wiem ocb ;) Ale zastanawia mnie właśnie to że rodzice nie chcę poznać prawdy wogóle. Tym bardziej że jest to dostępne w kilkunastominutowym filmie. Postaraj się przekonać mamę, albo po prostu powiedz że nie chcesz być traktowany jak narkoman i MA obejrzeć ten film. Hehe no nie wiem pozdro ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja myśle żę nic na siłe

Przyjdzie taki czas 2-3 lata kiedy ich naprawde uświadomie o tym że "popalam" MJ pierw musze skończyć szkołe i zrobić na nich dobre wrażenie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój ojciec wg moich znajomych pali bo ma dostęp do tego na bieżąco.

No i widzą, albo nie widzą... ja tam nie wiem i mało mnie to obchodzi. Na pewno ojciec mnie zagaduje i wali głupimi tekstami na temat palenia, ale to tez mało mnie obchodzi. Ogólnie nie wdaję się z rodzicami w prywatne dyskusje. Wiem, że nie mogę dać się przyłapać, bo to uderzy w ich godność. Jak starzy mieliby ze spokojem pozwolić stosować mi używkę bez awantury... oni tak nie potrafią. O fajkach wiedzą, o alko wiedzą, o ziole chyba tez i o innych rzeczach wiedzieli ale nie mogli mnie przyłapać na " gorącym uczynku" bo to byłoby okazanie im braku szacunku. A jakby mnie złapali, to by morde podarli, wróciłabym po tygodniu bo za stara jestem żeby ktoś ryja po mnie darł i wychowywał mnie i byłby spokój.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam.Może by mi ktoś pomógł troszkę.Nie mogę za nic w świecie przekonać ojca do marihuany.Nawet nie chce obejrzeć filmu The Union-Prawda o marihuanie ani się nie da z nim pogadać.Może ktoś ma jakieś pomysły.Bardzo proszę o pomoc. Rocznikowo 19 lat :)

Opublikowano

Lepiej tak nie rob, podawanie komus czegokolwiek na nieswiadomce to frajerstwo.Nie wiadomo jak Twoj ojciec zareaguje na to, mozesz jeszcze pogorszyc sprawe.

Opublikowano

Podawać mu tak na nieświadomkę to nie będę.Chcę tylko żeby się przekonał,że marihuana to nie jest takie zło jak mówią w mediach.Sukcesem już by było jakby udało mi się go przekonać żeby obejrzał film The Union i przeczytał parę artykułów o marihuanie,że nie szkodzi oczywiście leczniczej.Bo mój ojciec myśli,że marihuana to poczatek do innych narkotyków a tak wcale nie jest.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+